Obavijesti

Sport

Komentari 0

Vaterposka Euroliga: Pobjeda Mladosti, domaći poraz Juga

Vaterposka Euroliga: Pobjeda Mladosti, domaći poraz Juga
1

Mađari su ušli u utakmicu s 4-0 prednošću. Na poluvremenu je bilo 4-2, nakon trećeg dijela 7-6 za Mađare. Posljednji dio dobila je Mladost 2-0 koja je i slavila

VIDEO

U utakmicama pretposljednjega, petog kola vaterpolske Eurolige Jug si je zakomplicirao situaciju domaćim porazom od Partizana 13-10. Mladost je odradila zadaću pobijedivši u Zagrebu Vasas 8-7...

Ovom su pobjedom u skupini B vaterpolisti Vjekoslava Kobešćaka odluku o plasmanu na Final Four natjecanja u Rimu prolongirali za posljednje kolo, u kojem gostuju kod Pro Recca.

Mađari su ušli u utakmicu s 4-0 prednošću, da bi domaći do kraja prve četvrtine uspjeli tek smanjiti. Na poluvremenu je bilo 4-2, nakon treće dionice 7-6 za Mađare, da bi Zagrepčani konačno do pobjede došli u završnoj četvrtini 2-0 pobjedom.

Po dva su gola za pobjednički sastav postigli Vukičević, Letica, Petković i Muslim. Kod gostiju Miho Bošković niti jednom nije zatresao mrežu Josipa Pavića.

U srazu petog kola skupine A Jug je u Gružu izgubio od Partizana 13-10, čime je beogradska momčad došla i do pete pobjede u petom nastupu.

Da su slavili Dubrovčani, potvrdili bi plasman u rimsku završnicu kolo prije kraja. U posljednjoj utakmici momčad Elvisa Fatovića ide u goste Budvi.

Najbolji strijelac u redovima pobjednika s pet je golova bio veteran Vladimir Vujasinović. Maro Joković za Dubrovčane je zabio tri gola, a Andro Bušlje dva.

Primorje preslabo za europskog prvaka

Vaterpolisti Pro Recca, aktualni europski prvaci, pobijedili su u Rijeci Primorje EB 12-7 (5-0, 3-4, 1-1, 3-2) u dvoboju petog kola euroligaške B-skupine...

Furioznom startu talijanske momčadi u utakmicu domaći se vaterpolisti, inače filijala sastava iz Ligurije, nisu mogli othrvati. Pro Recco, posljednji put u Europi poražen prije dvije godine baš u Rijeci u finalnom dvoboju Final Foura od kotorskog Primorca, siguran je sudionik Final Foura u Rimu s maksimalnih pet pobjeda.

U redovima pobjednika hrvatski reprezentativac Damir Burić, Mađar Tibor Benedek i Crnogorac Aleksandar Ivović postigli su po dva pogotka. Kod Riječana je isto uspjelo Nikoli Frankoviću, Danielu Vargi i Javieru Garciji, dok je Denes Varga zabio jednom.

Primorje će, uz očekivanje da Mladost neće uzeti bod ili pobijediti Pro Recco u Italiji, u posljednjem kolu morati pobijediti Vasas u Budimpešti da bi se plasiralo na Final Four. U slučaju istog broja bodova, Riječani imaju bolji izravni omjer protiv "mladostaša".

U drugoj utakmici skupine B Budva je kao gost u Herceg Novom pobijedila Jadran 9-8. To znači da dubrovački Jug u posljednjem kolu kod Budve ne smije izgubiti da bi sačuvao poziciju za Final Four.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe