Obavijesti

Sport

Komentari 18

Velemajstor! Luka Modrić opet igra za Balon d'Or, pogledajte 'sombrero' protiv Villarreala...

Velemajstor! Luka Modrić opet igra za Balon d'Or, pogledajte 'sombrero' protiv Villarreala...
1

Dečko koji vjerojatno i danas suigrače pita 'Gdje sam?' je 24-godišnji kamerunski veznjak Andre Zambo Anguissa. I za to vrijeme nosi sombrero koji mu je prodao hrvatski nogometni genij - Luka Modrić

VIDEO

Sa službenog profila najvećeg svjetskog podcasta o Realu, 'Managing Madrid', jučer oko 22 sata u svijet je otišla ova rečenica: 'Modrić said fuck it the 2020 Ballon d'Or is mine as well'.

Nećemo ju baš cijelu prevoditi niti vam je to potrebno jer smisao je jasan. Da hrvatskom nogometnom čarobnjaku i ove godine dodijele Zlatnu loptu kao najboljem nogometašu na svijetu... Ne bi ni malo pogriješili!

VIDEO: 24sata vam pričaju priču o geniju Luki Modriću

Pokretanje videa...

01:02

Sa Zidaneom na klupi i Benzemom u napadu Real ima dovoljno francuskog pečata da L'Equipe naslovnicu posveti naslovu iz susjedne lige, ali cijeli svijet predobro zna da ova generacija madridskog diva stvorena na - hrvatskom temelju.

Luka Modrić (34) Realu donosi trofeje i nakon što je Cristiano Ronaldo otišao na neke druge travnjake, u lovu na neke druge izazove.

Luki se, ne znamo čime iznenađeni, opet dive i Španjolci i cijeli nogometni svijet. Godinu idu, ali klasa ostaje, a Modrić uz sve to i trči kao kad je imao deset godina manje!

Real Madrid v Atletico Madrid - UEFA Champions League - Final - San Siro

Real je u četvrtak navečer 2-1 pobjedom nad Villarrealom osigurao 34. naslov prvaka Španjolske, po ukupnom broju trofeja opet pobjegao Barceloni (92-91) koju žestoko 'šije' što se domaćih titula tiče (34-26), a o Ligama prvaka da ne govorimo (13-5!).

Zidane je na klupi osvojio svoj 11. trenerski trofej, a nakon 201 utakmice na čelu madridske struke to bi značilo da čovjek koji je kao igrač osvojio doslovno sve, u ulozi trenera Reala osvaja trofej - svakih 18 utakmica!

Ali zvijezda večeri opet je bio jedinstveni, neponovljivi i raskošni hrvatski nogometni genij, Luka Modrić. 'Vatreni' velemajstor igrao se s protivnicima...

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Utakmica je završila jučer u 22.50, a dečko koji vjerojatno i danas suigrače pita 'Gdje sam?' je 24-godišnji kamerunski veznjak Andre Zambo Anguissa. I za to vrijeme nosi sombrero koji mu je prodao nogometaš iz druge, hrvatske dimenzije - Luka Modrić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener