Obavijesti

Sport

Komentari 93

Vida se ispričao, ali i poručio: Neka zvižde, to je motiv više

Vida se ispričao, ali i poručio: Neka zvižde, to je motiv više
1

Domagoj Vida bio je pod istragom Fife nakon što je poslije utakmice s Rusijom snimio video zajedno s Vukojevićem u kojem su vikali 'Slava Ukrajini', a sada se i javno ispričao

VIDEO

Svaki dodir lopte - 70.000 zvižduka na Lužnjikiju. Probajte igrati s tim teretom. Teško je i zamisliti. Kad god bi Domagoj Vida primio loptu, cijeli stadion bi se prolomio od zvižduka.

- Nije mi ugodno bilo, ali znam da sam pogriješio, da sam vruće glave rekao nešto što nisam trebao. Nisam tako mislio i ispričao sam se Rusima. Žao mi je, nikoga nisam htio uvrijediti, nemam protiv nikoga ništa. Igrao sam pet godina u Ukrajini i tako mi je to došlo. Ali to je iza mene. Još jednom, isprike Rusima, ali kad mi netko zviždi, onda ću biti još i bolji - rekao je Domo koji se ispričao Rusima u razgovoru za njihovu TV.

I bio je najbolji. On i Lovren cijeli turnir igraju sjajno. I svaka im čast. I nemojte im zamjeriti ako popiju koje pivo nakon utakmice. Uostalom, svi smo popili barem jedno.

- Nek slavi cijela Hrvatska, nek’ se napiju, a mi ćemo se pripremati za Francusku. Otkud crpimo snagu? Od naših ljudi, od videa koje dobivamo, od slika... Na tom veselju i mi živimo. To što se naš narod veseli, to nam je najveća pobjeda. Nisam svjestan ni ja ni cijela momčad što smo napravili. Kad smo vidjeli naše navijače da tako luduju, to je nešto neopisivo i jako smo ponosni što možemo našu zemlju učiniti sretnom. Puno smo videa dobili, puno poruka. Hrvatska gori, svi su na nogama i to nas vodi naprijed. Treću utakmicu igrao sam 120 minuta i to je dokaz da nema umora kad se igra za državu i naš narod - rekao je Vida u Moskvi.

Kad je Hrvatska igrala protiv Francuske polufinale 1998., imao je svega devet godina.

- Bio sam stariji nego moj sin David danas. Plakao sam kao kišna godina. Ma plakao sam kao nikad poslije. Idemo sad ispisati povijest i donijeti Hrvatskoj zlato. Pa za to se živi - emotivno je govorio hrvatski stoper.

Cijela je Hrvatska ovih dana na nogama.

- Dobio sam video iz mog sela gdje sve gori, 200 ljudi je bilo na ulici. Ma, idemo to osvojiti, uzeti trofej i donijeti ga na Trg bana Jelačića, a onda u sve ostale gradove. A tako će i biti. Vidjet ćete. Dijeli nas još samo 90 minuta od toga protiv Francuza. Lijepa Naša bit će prikovana uz male ekrane ovu nedjelju od 17 sati i pratiti što se zbiva na Lužnjikiju.

- Ma neka luduje cijela Hrvatska - ubacio se u tom trenutku Subašić.

- Tako je, brate. Tri puta smo se vraćali iz minusa, gubili smo od Danske, Rusije i Engleske, a to mogu samo najveći. Je li tako - pitao je Vida.

- Tako je, brate - potvrdio mu je Danijel Subašić.

- Onda, idemo do kraja?

- Idemo!

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske