Obavijesti

Sport

Komentari 15

VIDEO Bivši hajdukovac može i nogom u koš: Provocirali su me

VIDEO Bivši hajdukovac može i nogom u koš: Provocirali su me
5

Toma Bašić je za vrijeme korona stanke u Bordeauxu tehnicirao i dodavao se loptom sa susjedama na susjednom balkonu a u Rimu je snimio novu majstoriju - ubacuje loptu nogom u koš!?

VIDEO

Ako propadne nogometna karijera, uvijek mogu pokušati nešto drugo, nasmijao se povremeni hrvatski reprezentativac Toma Bašić (24), koji je objavio video svoje nove, rijetko viđene majstorije, na asistenciju prijatelja ubacio je s desetak metara udaljenosti loptu nogom u koš.

POGLEDAJTE VIDEO: Majstorija Tome Bašića

Pokretanje videa...

Majstorija Tome Bašića VIDEO

- Često mi dođu prijatelji u posjete, uglavnom kad su neke velike utakmice. Bili su na Interu, sad na Juventusu... U dvorištu kuće imam neke sprave na kojima vježbam tehniku, tako da često igramo 'nogo-tenis', stolni tenis, košarku... I znate kako je to, krene zezancija, netko pokuša s provokacijom da vidimo možeš li pogoditi koš, i eto, pogodio sam - kaže Toma, koji nam je otkrio i kako mu nije trebalo puno pokušaja:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo je prvi put da sam uopće pokušao ubaciti loptu u koš nakon što mi netko nabaci, i upalilo je iz trećeg pokušaja, nije trebalo dugo snimati. Inače, ako tehniciram sam, pogodim bez problema.

Italian football Serie A match - SS Lazio vs Inter - FC Internazionale
Bivši hajdukovac dočekao je prvijenac: Bašić zabio za Lazio
Bivši hajdukovac dočekao je prvijenac: Bašić zabio za Lazio

Kontrola lopte i tehnika jača su Tomina strana, potvrdio je to dobrim igrama u dresu Hajduka, Bordeauxa, Lazija i hrvatske reprezentacije, ali i privatno. Za vrijeme pauze koju je prouzrokovala pandemija korona virusa u Francuskoj je kratio vrijeme tehnicirajući loptom s balkona na balkon sa suigračicama iz ženskog tima Bordeauxa.  

- Susjede su Camille Surdez i Vanessa Gilles, super su cure i jako dobre nogometašice, što se može i vidjeti na snimkama. Ponekad skupa i treniramo, one su u svom dijelu dvorišta napravile sve za nogo-tenis, a ja u mom dijelu poligon. Prijatelj Roko Pezelj i rođak Hrvoje Migač su mi pomogli poravnati dvorište, kupio sam umjetnu travu i sve rekvizite, tako da sam u karanteni imao gdje i trenirati.

Pokretanje videa...

Toma Bašić trenira u karanteni 01:11
Toma Bašić: Igram nogomet s dvije susjede preko balkona
Toma Bašić: Igram nogomet s dvije susjede preko balkona

Toma je prije tri mjeseca iz Bordeauxa prešao u Lazio, gdje se polako prilagođava na nogomet kakav traži Maurizio Sarri. Za sada uglavnom ulazi s klupe, skupio je 11 nastupa u Serie A i Europa ligi, a uspio je zabiti i svoj prvi gol.

Toma Bašić
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića