Obavijesti

Sport

Komentari 1

VIDEO Dončić opet bio najbolji, LeBron nije htio gledati suigrače

VIDEO Dončić opet bio najbolji,  LeBron nije htio gledati suigrače
4

Luka Dončić ponovno je odigrao nevjerojatno, zabio je 45 koševa uz 15 asistencija, dok je LeBron James bio shrvan nakon novog poraza njegovih Los Angeles Lakersa

VIDEO

Luka Dončić (24) odigrao je još jednu utakmicu za pamćenje. Slovenski reprezentativac zabio je 45 koševa u pobjedi Dallas Mavericksa protiv Orlando Magica 131-129. 

NBA: Orlando Magic at Dallas Mavericks

Osim što je bio najbolji strijelac na utakmici, kao i na svim NBA utakmica koje su se odigrale u noći s ponedjeljka na utorak, Dončić je imao čak 15 asistencija i devet skokova. Time je nastavio sjajnu formu nakon što je prošlog tjedna zabio čak 73 koša na utakmici. Orlando je predvodio Paolo Banchero s 36 koševa, devet skokova i sedam asistencija. 

Nestvarna Dončićeva utakmica! Slovenac je utrpao 73 koša i potukao brojne rekorde u NBA-u
Nestvarna Dončićeva utakmica! Slovenac je utrpao 73 koša i potukao brojne rekorde u NBA-u

Upravo je Dončić zabio posljednjih pet koševa Mavericksa, a nakon jedne lijepe asistencije za Derecka Livelyja gestikulirao je - sve vidim na terenu.

Dončićev Dallas tako je došao do važne pobjede u odsustvu višestrukog All-Stara Kyrieja Irvinga. Mavericksi su sedmi na zapadu s 26 pobjeda i 21 porazom, dok je Orlando osmi na istoku s omjerom 24-23.

POGLEDAJTE VIDEO: Sjajna Dončićeva utakmica

LeBron 'bježao' od suigrača

LeBron James (39) i Los Angeles Lakersi baš i nisu zadovoljni nakon poraza od Houston Rocketsa 119-135. Pitanje pobjednika bilo je riješeno već na poluvremenu, Rocketsi su vodili s 18 koševa prednosti i to je bila prednost koju Lakersi nisu mogli sustići.

NBA: Los Angeles Lakers at Houston Rockets

'Kralj James' zabio je 23 koša uz šest skokova i 10 asistencija, ali nije mogao spasiti Lakerse od poraza. Na kraju utakmice James je izgledao prilično shrvano na klupi Lakersa.

VIDEO LeBron odigrao čudesno protiv Darija Šarića i Warriorsa
VIDEO LeBron odigrao čudesno protiv Darija Šarića i Warriorsa

Sjedio je pored pomoćnih trenera na klupi umjesto pored suigrača, gdje bi trebao sjediti. Izgledao je razočarano novim porazom, James je osvojio četiri titule prvaka i navikao je na najbolje standarde, koje Lakersi ove godine ne mogu ispuniti. Zato je bilo očito njegovo nezadovoljstvo zbog novog poraza, ali mnogi ističu kako njegov govor tijela prema suigračima nije bio pozitivan.

Rocketse je do pobjede vodio Jalen Green s 34 koša, 12 skokova i sedam asistencija. Lakersi su deveti na zapadu s 24 pobjede i toliko poraza, dok su Rocketsi na omjeru 22-24.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...