Sport

Komentari 17

VIDEO Imamo nokaut godine! Ugasio ga kružnim kao šibicu

VIDEO Imamo nokaut godine! Ugasio ga kružnim kao šibicu

Capaldo (6-0) je osjetio Vasilovu neopreznost u kojoj spušta desnu ruku prilikom izlaska iz klinča i to je iskoristio na nevjerojatan način. Munjevito je potegnuo stražnji kružni udarac nogom

CFFC promocija je proteklog tjedna održala dvije priredbe koje su pružile obilje akcije i dobrih poteza. Inače, CFFC je pod okriljem UFC-a pa su prijenosi i snimke dostupni na platformi UFC Fight Pass stoga je jedan od odličnih poteza s priredbe CFFC 95 obišao svijet.

POGLEDAJTE VIDEO: Armagedon Show

 

Riječ je o sudaru neporaženog Paula Capalda (24), koji je u šestom profesionalnom nastupu u kavez ušao protiv Chrisa Vasila (4-1).

Nakon dvije runde borbe, u kojoj se većinom gledalo nadmudrivanje na nogama, uz pažljivo biranje udaraca, teško je bilo tko mogao očekivati ono što se dogodilo odmah na početku posljednje dionice.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Capaldo (6-0) je osjetio Vasilovu neopreznost u kojoj spušta desnu ruku prilikom izlaska iz klinča i to je iskoristio na nevjerojatan način. Munjevito je potegnuo stražnji kružni udarac nogom, a njegov protivnik pao je kao pokošen.

Mladi bantamaš počeo je slaviti dok je njegovu suparniku trebalo neko vrijeme da dođe k svijesti i shvati što se upravo dogodilo. Na svu sreću, težih posljedica nije bilo, a Capaldo je tjedan kada nema UFC događanja iskoristio na najbolji mogući način.

Njegov fantastičan nokaut vrti se društvenim mrežama i ne bi ga trebalo čuditi ako u nadolazećim tjednima stigne poziv nekog od UFC-evih matchmakera.

Budite sigurni, mladog Amerikanca uskoro ćemo gledati u najjačoj MMA promociji.

A ovaj fantastičan nokaut stigao je iz iste promocije u kojoj je prije samo nekoliko dana borac suparniku otkinuo prst usred borbe i kojeg su nakon nemilog događaja tražili po kavezu.

Najčitaniji članci