Sport

Komentari 0

VIDEO Jasko motivira: Repeša ljutito 'klepnuo' mladog igrača

VIDEO Jasko motivira: Repeša ljutito 'klepnuo' mladog igrača

Hrvatski košarkaški stručnjak Jasmin Repeša (59) poznat je po osebujnim načinima motivacije vlastitih igrača, a sad se odlučio za staru narodnu koja je na kraju - djelovala

Protivnički je igrač prošao i potegnuo tricu, a Jasmin Repeša komotno je mogao pokušati blokirati šut. Iznervirani hrvatski trener je s obje noge bio u terenu i pokušavao svojim igračima ukazati na mjesto na kojem trebaju biti, ali mu, bar u tim trenutcima, to nije uspjelo. Njegov je Pesaro u tim trenutcima gubio 63-59 od Trsta nakon što su primili tricu, a prvi se pred Jaskovom rukom našao NBA potencijal Henri Drell (20).

Mladi Estonac dobio je jednu odgojno-obrazovno-motivacijsku po glavi i poslan je u igru. Vjerojatno su to vidjeli i ostali igrači koji su nakon toga ipak 'dodali malo gasa'. Doduše, pitanje je zašto je upravo Drell dobio par 'pleski' po leđima jer je on u tim trenutcima bio na klupi.

Moguće da je to jedan način na koji Repeša motivira igrače jer je u nastavku profunkcioniralo. Bilo kako bilo, Pesaro je na kraju pobijedio 84-74, ali kraj četvrtine dobro će zapamtiti košarkaši talijanske momčadi. Pesaro je trenutno petoplasirana momčad talijanskog prvenstva s 12 bodova u 11 utakmica. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

A možda je ovo početak nekog pobjedničkog niza jer... Ne možeš odigrati loše nakon ovakve motivacije.

Najčitaniji članci