Obavijesti

Sport

Komentari 55

VIDEO Mlatili se na stazi WRC-a u Hrvatskoj, dobili 760 € kazne i godinu dana zabrane na reli!

VIDEO Mlatili se na stazi WRC-a u Hrvatskoj, dobili 760 € kazne i godinu dana zabrane na reli!
18

Iako su se pojavile informacije kako su incident na stazi WRC Croatia Rallyja izazvali strani državljani, ipak se radi o hrvatskim državljanima starosti 23, 28 i 30 godina

VIDEO

Trojica muškaraca mlatila su se na stazi WRC Croatia Rallyja koju sekundu prije nego jureći auto prolazi tim istim mjestom.

Sramotne scene obišle su svijet.

Pogledajte snimku tučnjave

Bilo je to u subotu na području Ozlja, a muškarce je u ponedjeljak policija privela na sud u Karlovcu. 

Svi su hrvatski državljani

Iako su se pojavile informacije kako su incident izazvali strani državljani, ipak se radi o hrvatskim državljanima starosti 23, 28 i 30 godina.

Karlovac,240423 - Trojica muskaraca koji su se potukli na WRC-u privedeni u Opcinko drzavno odvjetnistvo Karlovac,240423 - Trojica muskaraca koji su se potukli na WRC-u privedeni u Opcinko drzavno odvjetnistvo Karlovac,240423 - Trojica muskaraca koji su se potukli na WRC-u privedeni u Opcinko drzavno odvjetnistvo

Optuženi su za prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira ta Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

ŠOKANTAN VIDEO Navijači se tuku na stazi relija u Hrvatskoj! U zadnji tren izbjegli tragediju
ŠOKANTAN VIDEO Navijači se tuku na stazi relija u Hrvatskoj! U zadnji tren izbjegli tragediju

Proglašeni su krivima

Trojica osumnjičenika za nered koji su napravili na WRC utrci u mjestu Dančulovići kod Ozlja na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Karlovcu proglašeni su krivima te su im određene novčane kazne, ukupno po 760 za svakoga te moraju platiti troškove postupka po 20 eura. Presuda je nepravomoćna te imaju pravo žalbe.

- Proglašeni su krivima zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakona o sprješavanju nereda na sportskim natjecanjima, za prvi prekršaj su osuđeni na novčanu kaznu od po 100 eura, a za drugi od 660 eura, što ukupno iznosi 760 eura svakome - rekla je glasnogovornica Općinskog suda u Karlovcu Blaženka Lugar-Vladić.

U kaznu im je uračunato vrijeme provedeno u policiji. Osim toga, izrečena im je i "zaštitna mjera zabrane prisustvovanja relijaškim utrkama WRC Croatia u trajanju od jedne godine s obveznim javljanjem u policijsku postaju".

Moglo je biti kobno

Trojac se sukobio uz stazu na jednoj od popodnevnih dionica u subotu.

Dvojica navijača naguravala su se na brdu kraj staze, na podu je bila slovenska zastava, a potom je treći muškarac ušao u sukob te drugoga bacio na pod posred relijaške staze. Ubrzo su reagirali i redari te sklonili ljude na brdo. 

Uhićena trojica muškaraca koja su se potukla na WRC Rallyju
Uhićena trojica muškaraca koja su se potukla na WRC Rallyju

Sve je pratio i policajac u odori koji je s izgrednikom nešto raspravljao na stazi.

Samo desetak sekundi kasnije, nakon što su se svi uspjeli povući na sigurno, a jednoga od zaštitara pridržao je kolega, stazom je projurio reli automobil na skoku pri velikoj brzini. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu