Obavijesti

Sport

Komentari 17

VIDEO Pogledajte cirkus u režiji Juvea: Kako izgubiti dobiveno

VIDEO Pogledajte cirkus u režiji Juvea: Kako izgubiti dobiveno
4

Genoa je u petak u zadnjim sekundama došla do penala za pobjedu protiv Juventusa koja joj život znači, a momčad "stare dame" izgledala je u najmanju ruku dekoncentrirano

VIDEO

Juventus je stigao na stadion Luigi Ferraris potpuno rasterećen, znajući da je osigurao najmanje četvrto mjesto i Ligu prvaka, a da prvak više ne može biti. S druge strane, Genoi je ta utakmica bila strašno važna. Klub Milana Badelja bori se za ostanak i četiri je boda ispod crte ispadanja pa je pobjeda bila "pod mus".

Pokretanje videa...

Juventus slavi trofej kupa 00:47

Genoa je do nje i došla na nevjerojatan način, nakon što je od 48. do 87. minute gubila 1-0 nakon gola Paula Dybale, a u završnici je nastao potpuni cirkus i slavlje domaćih 2-1.

Trener Juvea Massimiliano Allegri išao je zatvarati utakmicu već nakon pola sata igre i izvadio Juana Cuadrada i Arthura, potom i Fabija Mirettija i Dušana Vlahovića, a u 80. minuti i strijelca Dybalu, kojega je stativa spriječila da zabije i drugi gol.

Umjesto njega ušao je 21-godišnji Francuz Marley Aké koji je u 82. pokušao iznuditi penal u duelu s Albertom Gudmunssonom. Sudac Simone Sozza je nasjeo, ali nakon intervencije VAR-a i dugog gledanja snimke odluku poništio jer je igrač Genoe izbio loptu.

Baš je Gudmundsson svega dvije minute poslije izjednačio na asistenciju Nadiema Amirija, a onda je počela totalna ofenziva domaćih. U 88. obrana Juvea radi početničku pogrešku, Adrien Rabiot daje u noge protivniku, a Amiriju Woyciech Szczesny brani čisti zicer s deset metara.

Serie A - Genoa v Juventus

Nije tu bio kraj, Álvaro Morata je u 94. išao sam na golmana i dao povratnu loptu Moiseu Keanu koji puca pokraj praznog gola. I onda, u posljednjoj minuti produžetka, De Sciglio je s leđa spotaknuo Yeboaha, a sudac Sozza bez razmišljanja pokazao na penal za Genou.

Serie A - Genoa v Juventus

Izvođenja se prihvatio Domenico Criscito, koji je, pazite sad, u istoj minuti samo šest dana prije izveo penal u gradskom derbiju protiv Sampdorije i promašio ga. Genoa je tad izgubila, a ovaj put zadržao je smirenost, zabio ga i ludo proveselio skidajući dres.ž

Inače, Genoa i Juventus gaje prijateljske odnose. Nicolo Rovella na posudbi je iz "stare dame", prošle sezone bili su i Marko Pjaca i Luca Pellegrini, a Manolo Portanova lani je napravio transfer iz Juvea u Genou.

Serie A - Genoa v Juventus

Genoa je tako dva kola prije kraja prvenstva bod iza 17-plasirane Salernitane, a u zadnja dva kola Badelj i društvo imaju gostovanje kod Napolija i domaću utakmicu protiv Bologne. Salernitana, pak, u nedjelju dočekuje Cagliari, gostuje kod Empolija pa kod kuće ima Udinese. Drama se nastavlja...

Sažetak utakmice Genoa - Juventus možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba