Sport

Komentari 301

VIDEO Pogledajte kako je Tobol nokautirao pa izbacio Hajduk

VIDEO Pogledajte kako je Tobol nokautirao pa izbacio Hajduk

Prvi produžetak je prošao bez previše akcije, drugi se isto polako bližio kraju, a onda je Tagibergen ugasio sve nade. Dvije minute prije kraja drugog produžetka Hajduk je ispao iz Europe

Nogometaši Hajduka imali su sve u svojim rukama. Dva pogotka prednosti iz prve utakmice na Poljudu, 0-0 u Kazahstanu nakon prvih 45 minuta... A onda je uslijedio neobjašnjiv potop u samo 11 minuta prije nego je Tobol šokirao Splićane dvije minute prije isteka drugog produžetka. Trebalo se na penale, ali ako netko može iznenaditi da ništa nakon toga ne iznenađuje...

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk ispao od Tobola

Mirno prvo poluvrijeme poljuljao je Jovančić u 56. minuti. Pucao je s 20-ak metara, lopta je završila u bloku i nakon odbijanca prevarila Kalinića.

Video gola pogledajte OVDJE

Samo četiri minute kasnije Kazahstanci su ekspresno poništili svu prednost Splićana, Sergejev je završio odličnu akciju i neobranjivo pogodio za 2-0.

Video gola pogledajte OVDJE

A onda potpuni šok. Sergejev je još jednom bacio 'bijele' na koljena i u 67. minuti zabio svoj drugi za 3-0. Ispratio je ubačaj, vinuo se u zrak pa glavom pogodio za potpuni preokret.

Video gola pogledajte OVDJE

Hajduk je pritiskao, napadao, pokušavao doći do gola nakon što je Jens Gustafsson napravio izmjene, a herojski se ukazao Sahiti u petoj minuti sudačke nadoknade! Hajduk je odigrao odličnu akciju po boku, uslijedio je udarac pa odbijanac ravno na nogu Sahitiju, koji je fantastično pogodio za 3-1 i produžetke.

Video gola pogledajte OVDJE

Prvi produžetak je prošao bez previše akcije, drugi se isto polako bližio kraju, a onda je Tagibergen ugasio sve nade. Dvije minute prije kraja drugog produžetka, taman što su pobjednika trebali odlučiti penali Hajduk je primio gol i ispao iz Konferencijske lige.

Ponovila se Gzira, iako ne bi bilo krivo reći da je poraz od Tobola možda bio i teži.