Sport

Komentari 90

VIDEO Pogledajte kako je Luka primio nagradu za MVP-a finala pa podigao pobjednički trofej

VIDEO Pogledajte kako je Luka primio nagradu za MVP-a finala pa podigao pobjednički trofej

Svaka čast Marcelu ili Ramosu. Kroosu ili Benzemi. Samo se hrvatski kapetan iz godine u godinu diže i kada zavlada opće mnijenje da je dosegao vrhunac, da dalje ne ide... On ponovno podigne letvicu

Pored svih zvijezda u kraljevskoj svlačionici jedna je najsjajnija. Tijekom posljednjih 10 godina ustvari je malo igrača koji su bili bolji od Luke Modrića. Čak bismo se usudili reći i jedan, jedini - Cristiano Ronaldo.

POGLEDAJTE VIDEO:

U svlačionici koja vrvi izvanserijskim igračima svjetske klase mnogi dolaze, a tek rijetki ostaju toliko vremena. Svaka čast Marcelu ili Sergiju Ramosu. Garethu Baleu. Toniju Kroosu ili Karimu Benzemi. Samo se hrvatski kapetan iz godine u godinu diže i kada zavlada opće mnijenje da je dosegao vrhunac, da dalje ne ide... On ponovno podigne letvicu i postavi nove granice.

Modrić je u finalu španjolskog Superkupa protiv Athletic Bilbaa (2-0) zabio fantastičnu golčinu kojom je Real pogurao ka 12. naslovu tog natjecanja. A sebi priskrbio nevjerojatni 18. trofej u kraljevskom dresu.

Dirigirao je igrom Reala, proigravao, sprječavao protivničke napade pa na koncu i ponio titulu igrača utakmice. Okupljeni u saudijskom Jeddahu imali su priliku svjedočiti potezima majstora pa zapljeskati kada je primio nagradu organizatora za najboljeg igrača finala.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

A onda mu je pripala nova čast. Suigrači su kročili na postolje pobjednika, a Marcelo je kao kapetan podigao pobjednički trofej samo da bi ga proslijedio Luki Modriću dok su svjetlucave konfete padale svuda naokolo.

- Ne postoji ništa, ali baš ništa bolje od toga što sam igrač Real Madrida. I trenutno ne razmišljam o novom ugovoru. Klub zna što želim. I sigurno ćemo uskoro postići dogovor - rekao je Modrić nakon utakmice.

VIDEO PROSLAVE POGLEDAJTE OVDJE

S 36 godina na leđima igra kao da ne razmišlja o kraju. S 36 godina vuče najtrofejniji klub svijeta, predvodi hrvatsku nogometnu reprezentaciju i iz natjecanja u natjecanje svojim doprinosom donosi nove uspjehe. Nestvarno.

Najčitaniji članci