Sport

Komentari 180

VIDEO 'Večeras je naša fešta': Evo kako se slavilo u Madridu

VIDEO 'Večeras je naša fešta': Evo kako se slavilo u Madridu

Nakon posljednjeg poena prvo je uslijedio sportski pozdrav Novaka Đokovića i rukovanje ostalih članova reprezentacija. A onda je počela fešta! "Večeras je naša fešta, večeras se vino pije", orilo se u Madridu

Bili smo veliki favoriti uoči meča, Mektić i Pavić najbolji su par svijeta, s druge strane su stajali igrači kojima je primarna pojedinačna konkurencija. Ipak, držali su se i provlačili Srbi sve do 6-5, kada smo napravili break za prvi set. Drugi set bio je za naš par malo jači trening.

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatni dečki Mektić i Pavić uveli nas u finale Davis Cupa

Iako smo i već neko vrijeme znali da je pobjeda blizu budući da su naši tenisači napravili break za 3-1, a tijekom cijelog meča nisu dopustili Srbima da dođu do break lopte, ustvari čak ni do izjednačenja (40-40), trebali smo i dočekati taj posljednji poen.

Naravno, prvo je uslijedio sportski pozdrav Novaka Đokovića i rukovanje ostalih članova reprezentacija. A onda je počela fešta! Čilić, Gojo, Serdarušić i izbornik Martić pohitali su u zagrljaj Mektiću i Paviću nakon čega je krenuo pobjednički ples i pobjednička pjesma.

Madrid: Slavlje nakon ulaska Hrvatske u finale Davisova kupa

"Večeras je naša fešta, večeras se vino pije", orilo se dvoranom u Madridu gdje su naši navijači zapjevali legendarnu pjesmu Tomislava Ivčića. Svi članovi reprezentacije su im se uskoro pridružili i nastala je prava ludnica.

Veselje Hrvata u Madridu možete pogledati OVDJE.

POGLEDAJTE GALERIJU: Hrvatsko slavlje u Madridu

Najčitaniji članci