Sport

Komentari 2

VIDEO Zakucavanje sezone! Westbrook je odnio Goberta

VIDEO Zakucavanje sezone! Westbrook je odnio Goberta

Igrač Los Angeles Lakersa izveo je jedan od najatraktivnijih poteza u pobjedi nad Utah Jazzom Bojana Bogdanovića. Ranije je Ivica Zubac s Clippersima bio bolji od Indiana Pacersa

Russell Westbrook digao je nekadašnji Staples Center na noge kad je pred istekom druge četvrtine u sudaru Lakersa i Jazza (101-95) atraktivno zakucao preko Rudyja Goberta.

Kralj triple doublea u NBA-u nadskočio je jednog od najboljih obrambenih igrača lige i doslovno ga odnio, a društvene mreže taj su potez već proglasili najboljim zakucavanjem sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bojan Bogdanović nije bio posebno raspoložen u porazu, ubacio je pet koševa, imao dva skoka i šest asistencija u 32 minute, šutirao je 1/9. Kod Lakersa je LeBron James zabio najviše, 25, Westbrook je dodao 15, a kod Jazzera je Mike Conley bio najefikasniji s 20.

NBA: Utah Jazz at Los Angeles Lakers

Ivica Zubac ranije je u istoj dvorani s LA Clippersima pobijedio Indianu 139-133 i zabio 10 koševa uz pet skokova, četiri asistencije i jednim blokom u 25 minuta. Suigrač Nicholas Batum zabio je 32, Reggie Jackson 26, koliko i Caris LaVert na drugoj strani.

NBA: Indiana Pacers at Los Angeles Clippers

NBA, rezultati: