Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
11 komentara

Vlašić: Izvrnuo sam isti zglob! Imao sam i edem, presjeklo me

Mogao sam ja izaći bez nosila i to sam rekao doktoru, ali morao sam leći na njih, pa je to možda malo tužnije izgledalo. Ipak nije riječ o težoj ozljedi, priznao je Nikola Vlašić nakon remija protiv Engleske...

Croatia v England - 2019 UEFA European Under-21 Championship - Group C - San Marino Stadium
Foto: Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL
11 komentara

Bolna grimasa na licu Nikole Vlašića nakon što je zabio gol za Hrvatsku protiv Engleske (3-3) zabrinula je mnoge. Hrvatski igrači kao da su ostali u šoku, nitko nije znao što se događa.

Vlašić je zabio protiv Engleske za 2-2 i odjednom legao na pod, a ubrzo je odnesen na nosilima u svlačionicu. Činilo se kao da je duža pauza pred njim, ali na svu sreću ipak je riječ o lakšoj ozljedi.

- Opet je u pitanju isti zglob koji sam ranije ozlijedio, ali dogodilo se nakon udarca, a ne tijekom njega. Igrač je uklizao spriječiti šut, a ja nakon njega nisam imao gdje staviti nogu i onda sam stao na njegovu nogu i izvrnuo zglob. Ozljeda je lakša, ali imao sam još neki edem i to me puno više presjeklo nego što je stvarno bilo bolno - priznao je Nikola nakon ozljede.

NAJBOLJI POJEDINAC Vlašić zabio gol pa se ozlijedio! Iznijeli ga s terena na nosilima

Vlašić igra zaista u zastrašujućoj formi i svi smo se uhvatili za glavu nakon što je legao na pod. Bio je na Euru naš najbolji igrač, a prije nekoliko dana je i službeno postao igrač CSKA Moskve.

Mučile su ga ozljede i prije samog prvenstva, ali uporno je trenirao i više nego što treba na dočeka pripreme reprezentacije na maksimalnoj razini.  No na svu sreću, riječ je o lakšoj ozljedi koju će Nikola, nadamo se, vrlo brzo sanirati.

- Mogao sam ja izaći bez nosila i to sam rekao doktoru, ali morao sam leći na njih, pa je to možda malo tužnije izgledalo. Što se tiče gola,  Majer je odlično presjekao loptu, Kulenović mi ju je vrhunski ostavio i ispalo je najbolje što je moglo - zaključio je Vlašić.

Croatia v England - 2019 UEFA European Under-21 Championship - Group C - San Marino Stadium | Autor: Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL Foto: Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL

On je i ovaj put opravdao ulogu najboljeg igrača ove reprezentacije uz Josipa Brekala. Dominirao je u posjedu, a posebno je jak na prvom koraku kada primi loptu. Zbog svega toga ga je i kupio Everton, no nažalost u Premier ligi nije dobio pravu priliku da pokaže što zna.

U ruskoj ligi i sad na Euru U-21 je itekako pokazao. Kao i izborniku Zlatku Daliću. Nikoli je ovo bila posljednja utakmica za mladu selekciju s obzirom na to da je rođen 1997. godine i više nema pravo nastupa. Ali oprostio se sa stilom. Sjajnom igrom i golom protiv snažnih Engleza...

Naši partneri pišu
Message