Sport

Komentari 13

'Vozio sam se u Kobejevom helikopteru i s istim pilotom'

'Vozio sam se u Kobejevom helikopteru i s istim pilotom'

Mislim o njemu svaku utakmicu. Zbog njega sam težio da osvojim titulu. Taj natjecateljski nagon, želja da učiniš sve kako bi bio bolji igrač. Teško je sjetiti se razgovora koje smo imali, kaže

Pričao sam s Kobejem prije selidbe u Los Angeles, htio sam vidjeti kako on putuje i rekao mi je da već 17 godina koristi helikopter. U njemu sam i ja došao iz San Diega kada sam kupio kuću u Rancho Santa Feu, otkrio je Kawhi Leonard u razgovoru za LA Times.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zvijezda Clippersa vozila se, prema vlastitom priznanju, u istom helikopteru kao i stradali Kobe, ali i s istim pilotom Arom Zobayanom.

- Sve je bilo isto, situacija, program, postavke... Ara je bio jedan od najboljih pilota, onaj za kojeg želite da vas vozi. 

Nakon ovakvih tragedija normalno je da svi preispitaju svoje vrijeme u zraku, pa će tako i Kawhi.

- Ne znam još što ću. Puno mi se toga mota po glavi.

Kada je osvojio naslov NBA prvaka s Torontom, Leonard je na brzom biranju imao baš Bryanta.

- Vjerojatno je bio prvi ili drugi čovjek s kojim sam pričao poslije razgovora s obitelji. To je motivacija. Mislim o njemu svaku utakmicu. Zbog njega sam težio da osvojim titulu. Taj natjecateljski nagon, želja da učiniš sve kako bi bio bolji igrač. Teško je sjetiti se razgovora koje smo imali ili ih sumirati u jednoj rečenici.

Najčitaniji članci