Obavijesti

Sport

Komentari 41

Vrijedna pobjeda Lokomotive na Kantridi, Split razbio Osijek

Vrijedna pobjeda Lokomotive na Kantridi, Split razbio Osijek
8

Na Kantridi su utakmicu, važnu u borbi za Europu, odigrali Rijeka i Lokomotiva, a do velike pobjede 3-1 došli su gosti iz Zagreba. Split je lako pobijedio Osijek 4-1

VIDEO

Nakon što je u ranijem terminu u subotu Dinamo pobijedio u Vinkovcima Cibaliju 1-0, u 19 sati odigrane su još dvije utakmice 28. kola Prve HNL.

Na Kantridi su utakmicu, važnu u borbi za Europu, odigrali Rijeka i Lokomotiva, a do velike pobjede 3-1 došli su gosti iz Zagreba. 

Iako je Rijeka bila puno opasnija na početku utakmice, do vodstva su došli 'lokosi'. Igrala se 17. minuta kada je Antolić iz slobodnjaka s ruba šesnaesterca lijepo pogodio gornji desni kut Manceovog gola za 1-0 Lokomotive.

Samo dvije minute gotovo identična situacija na drugoj strani, ali Benko nije bio precizan kao Antolić, te su 'lokosi' začuvali vodstvo.

Početak drugog poluvremena bio je preslik početka utakmice s dominacijom Riječana, ali opet su do gola došli gosti. U 56. minuti iz kontre za vodstvo Lokomotive 2-0 preciznim udarcem pogodio je Mario Šitum.

Nadu Rijeci u 77. minuti vratio je Leon Benko. Pucao je Jogan, golman Picak sam je kratko odbio, točno do Benka, koji posprema loptu u mrežu.

Do kraja utakmice Rijeka nije uspjela izjednačiti. Dapače, primili su još jedan gol. U drugoj minuti sudačke nadoknade konačnih 3-1 postavio je Ivan Peko.

Split razbio Osijek

Na Parku mladeži Split se vrlo lako obračunao s Osijekom i pobijedio 4-1.

Domaćini su poveli već u 8. minuti. Pehar je odlično proigrao Rebića, koji je lijepo pogodio za vodstvo Splita. Na novi gol gledatelji su čekali do 44. minuti kada je Erceg proigrao Glumca koji je glavom pogodio za 2-0.

U 61. minuti Splitovci su zabili i treći gol. Rebić je proašo po lijevoj strani i ubacio u sredinu, gdje je loše reagirao Erceg. Ipak, u blizini je bio Baraban koji je posremio loptu u mrežu.

U 79. minuti Erceg je zabio za 4-0 Splita, a konačnih 4-1 u drugoj minuti sudačke nadoknade postavio je Perošević.

Nakon nekompletiranog 28. kola Prve HNL Dinamo je vodeći sa 64 boda. Lokomotiva je druga s 49 bodova, a Split treći s bodom manje. Hajduk je s utakmicom manje četvrti s 47 bodova, a Rijeka peta s 46 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 41

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana