Obavijesti

Sport

Komentari 102

Za Hrvatsku navijaju svi, stižu želje i poruke iz cijelog svijeta

Za Hrvatsku navijaju svi, stižu želje i poruke iz cijelog svijeta
13

Na posljednjem treningu u Moskvi stigli su brojni strani mediji i svi imaju samo jednu poruku - Hrvatska, svi smo uz vas. Zlatko Dalić izveo je svih 22 igrača, svi su spremni za veliko finale

VIDEO

Imate pozdrave iz Meksika, svi smo uz vas, dočekala nas je skupina meksičkih novinara.

- I iz Argentine, i mi smo uz vas. Nakon što ste pobijedili Argentinu, odlučili smo ostati do kraja i navijati za vas - rekla je Agostina Larocca, iz ESPN-a Južne Amerike.

Da možete samo vidjeti tu srdačnost, te molitve i želje stranih medija za pobjedu Hrvatske, sve bi vam bilo jasno. I koliki je to uspjeh i koja je to stvar za promociju Hrvatske. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jesu li svi zdravi, imate li ozljeđenih, hoće li svi biti spremni za finale - raspituju se tako strani mediji, kao da je riječ o njihovoj reprezentaciji. 

Zapravo, na neki način to i jest njihova momčad. U finalu protiv Francuske Hrvatsku svi nekako osjećaju kao svoju. Naša je, ali i njihova.  

A kad smo već kod naših, atmosfera na treningu je veličanstvena. Trening je počeo u 17 sati, ali već u 16.45 izašli su svi igrači, šalili se, dobacivali jedan drugom... Ma kao jedna velika sretna obitelj. Tako nam djeluju Vatreni uoči povijesnog finala. Izbornik Zlatko Dalić jučer je treninga poštedio petoricu igrača, Vrsaljka, Lovrena, Perišića, Subašića i Strinića no danas su svi trenirali. Bez iznimaka. I svi su spremni. Jedino je Ivan Perišić trenirao malo odvojeno, no ništa strašno, Ivan je potpuno spreman.

Eh, sad, kakav će sutra Zlatko Dalić izvesti sastav. Prema posljednjim informacijama, sastav bi trebao biti kao protiv Engleske, uz samo jednu iznimku. Na lijevi bok umjesto Strinića, mogao bi Pivarić. Nije riječ o ozljedi ili nečemu sličnom, već čisto o taktičkoj zamjeni. No, konačni sastav Dalić bi igračima trebao objaviti sutra točno u podne. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske