Obavijesti

Sport

Komentari 4

"Za Istru još nismo našli lijek, usporedio bih ih s Atleticom"

"Za Istru još nismo našli lijek, usporedio bih ih s Atleticom"
1

Još uvijek nismo pronašli lijek za njih ove sezone. Istra se brani kao sve velike momčadi, usporedio bih ih s Atletico Madridom, kazao je Tomislav Dujmović

VIDEO

Stručni stožer i nogometaši Splita svjesni su kako bi sutrašnjom pobjedom nad Istrom napravili krupan korak prema osiguranju cilja sezone – plasmanu u Europu, stoga s puno opreza najavljuju ogled s momčadi koju ove sezone još nisu pobijedili.

Istra na Park mladeži dolazi u negativnoj seriji, u pet zadnjih utakmica Kupa i prvenstva su poraženi pa u Split dolazi po iskupljenje. 

- Nekoliko njihovih zadnjih poraza ne daju nam za pravo da budemo opušteni. Istra je opasan protivnik, no mi smo svjesni kako nam ova utakmica nudi puno i nastojat ćemo to i uzeti – kazao je trener crvenih Ivan Matić, koji ne može računati na ozlijeđenog Križanca te Vojnovića i Rugaševića koji imaju kartone. 

Henry Belle, koji čeka kaznu zbog odlaska u kladionicu, bit će u konkurenciji. 

- Belle se ogriješio o klupski pravilnik, napravio je nešto neprimjereno i čeka ga kazna. On redovno trenira i bit će u konkurenciji za utakmicu – otkrio je Matić.

Nekoliko sumnjivih rezultata u zadnjim kolima uzburkali su nogometnu javnost, no Matić u tome ne vidi ništa čudno. 

- Po meni nema čudnih rezultata. Svako se bori za sebe, pokušava pobijediti i ja ne vidim nikakve neregularnosti – zaključio je trener Splita. 

Jedan od najiskusnijih u svlačionici Splita, Tomislav Dujmović biranim je riječima govorio o Istri. 

- Još uvijek nismo pronašli lijek za njih ove sezone, no nadamo se da sutra hoćemo. Oni su dobro posloženi, imaju dobrog trenera koji je uigrao njihovu sjajnu obranu. Istra se brani kao sve velike momčadi, usporedio bih ih s Atletico Madridom – kazao je Dujmović i dodao kako unatoč tome vjeruje u svoju momčad. 

- U situaciji smo da sve ovisi o nama, to nam istina stvara mali pritisak, no vjerujem da smo dovoljno kvalitetni i da ćemo do kraja sezone izboriti Europu, što je bio cilj sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići