Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Za prvi hat trick u Bundesligi poklonio sam si put u Madrid'

'Za prvi hat trick u Bundesligi poklonio sam si put u Madrid'
4

Andrej Kramarić je jedan od najboljih igrača Hoffenheima koji je u borbi za mjesto u Ligi prvaka iduće sezone. Sad je 12 golova, a u posljednja dva kola bi s dva-tri gola mogao biti i drugi strijelac njemačke lige

VIDEO

Andrej Kramarić svakim je danom sve bliže i bliže udarnoj postavi “kockastih” u Rusiji. Sad je svojim prvim hat-trickom u karijeri u Bundesligi potvrdio izvrsnu formu i veliku klasu.

- Presretan sam zbog svojeg prvog hat-tricka u Bundesligi. Nikome ga nisam posvetio, ovo su golovi za mene, za moju dušu - rekao nam je Krama jutro nakon veličanstvene partije. Nije se javio iz Njemačke, već iz Španjolske, točnije iz glavnog grada Madrida.

SuperKrama zabio 'hat trick' i vodi Hoffenheim u Ligu prvaka
SuperKrama zabio 'hat trick' i vodi Hoffenheim u Ligu prvaka

Mogao bi biti 2. strijelac lige

- Dobili smo dva slobodna dana. Otišao sam do Madrida jer nikad nisam bio tu, a bila mi je velika želja da dođem. Idem na utakmicu Reala, ali ne onu protiv Bayerna u Ligi prvaka, već onu u prvenstvu - kaže Andrej, koji je sinoć na velebnom Santiago Bernabeu gledao obračun “kraljevskog” kluba i Leganesa.

- Javit ću se Luki i Mateu, ali nisam siguran da ćemo se vidjeti. Ne znam hoće li imati vremena s obzirom na to da imaju po dvije utakmice tjedna. Ne znam mogu li i izlaziti iz kuće kad imaju takav raspored - kaže Andrej, koji je s 12 golova u borbi za drugog strijelca Bundeslige ove sezone.

Sad je u top deset, a prvo mjesto je nedostižno jer je tamo daleko ispred Robert Lewandowski.

- Nije mala stvar zabiti 12 golova u ovako jakoj ligi, a u posljednja ću dva kola pokušati još malo poboljšati učinak. Mislim da bi golova bilo i više da 50 posto utakmica ove sezone nisam igrao u veznom redu. Trener me često koristio u vezi, nisam igrao u napadu i zbog toga nisam zabio koji gol više - kaže Kramarić, koji je sa svojim Hoffenheimom u velikoj borbi za plasman u elitu, u Ligu prvaka.

- Treći par Hoffenheim - Hannover, četiri i više gola. Dat će im Kramarić sam četiri! - prognozirao je Romano Obilinović Žorž i pogodio par.

Krama je nakon tri gola Hannoveru odgovorio Žoržu na svojem Instagram profilu.

- Skoro amigooo, samo tri - napisao je Kramarić pa Amigu savjetovao promjenu karijere:

- Pređi na loto, više kešolovine - poručio mu je hrvatski reprezentativac.

- Prijatelji su mi prije utakmice javili njegovu prognozu, na kraju je ispala dobra zezancija - nasmijao se Krama, koji se za kraj osvrnuo na odlazak Nike Kovača u Bayern i Svjetsko prvenstvo koje je sve bliže.

- Sretan sam zbog Nike, velika je to stvar za naš nogomet. Svaka mu čast što postaje trener velikog Bayerna - rekao je Andrej, koji u Rusiji očekuje velike partije od naše reprezentacije.

- Imperativ je da prođemo skupinu, to moramo napraviti, a onda je sve moguće. Već me polako hvata uzbuđenje, ipak je Mundijal sve bliže. Jedva čekam da krene - završio je napadač Hoffenheima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija