Obavijesti

Sport

Komentari 2

'Završit ćemo ovu sezonu Lige prvaka, vjerojatno u kolovozu'

'Završit ćemo ovu sezonu Lige prvaka, vjerojatno u kolovozu'
1

Mislim da će većina liga završiti svoja prvenstva. One koje neće, to je njihova odluka. No i dalje će morati igrati kvalifikacije ako žele sudjelovati u UEFA-im natjecanjima, rekao je predsjednik Uefe

VIDEO

UEFA planira završiti sezonu 2019./20. do kolovoza, uključujući i Ligu prvaka i Europsku ligu, izjavio je predsjednik Europske nogometne federacije Aleksander Čeferin.

Većina je europskih liga prekinuta sredinom ožujka zbog COVID-19 , ali neke su lige najavile nastavak prvenstva u nadolazećim tjednima. Francuska i nizozemska liga su otkazale nastavak prvenstva i proglasile prvake, a njemačka Bundesliga je jučer nastavila prekinuto prvenstvo i Čeferin se nada da će najmanje 80 posto liga krenuti tim putem i završiti svoje prvenstvo.

Uefa demantirala predsjednika Lyona: Ma ništa se još ne zna
Uefa demantirala predsjednika Lyona: Ma ništa se još ne zna

- Imamo ideju, ali moramo pričekati izvršni odbor UEFA-e da potvrdi datume. Mogu reći da će europska sezona biti završena, ako sve bude kako to sada vidimo, u kolovozu - rekao je Čeferin za beIN Sports.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kako sada stvari stoje, siguran sam da možemo završiti europsku sezonu, a to znači i UEFA-ina natjecanja. Mislim da će većina liga završiti svoja prvenstva. One koje neće, to je njihova odluka. No i dalje će morati igrati kvalifikacije ako žele sudjelovati u UEFA-im natjecanjima.

I Liga prvaka i Europska Liga još moraju završiti svoju osminu finala s obzirom da su odigrane samo prve utakmice.

PSG, koji je proglašen francuskim prvakom, treba igrati uzvratnu utakmicu osmine u gostima nakon što je franuska vlada objavila da se natjecanja u profesionalnim sportovima u Francuskoj mogu vratiti tek u rujnu.

- PSG i Lyon će morati organizirati utakmice u Francuskoj. Ako to ne bude moguće, onda će morati to učintii na neutralnom terenu. Ako ne možete igrati u svojoj zemlji, onda to morate organizirati na neutralnom terenu. Ne vidim razlog zbog kojeg im francuska vlada ne bi dopustila da organiziraju utakmicu bez gledatelja, ali budemo vidjeli. To je izvan moje moći - naglasio je.

Real i Uefa u zajedničkoj akciji: Pomoći će ugroženoj djeci...
Real i Uefa u zajedničkoj akciji: Pomoći će ugroženoj djeci...

Euro 2020, koji se trebao igrati ovo ljeto u 12 europskih gradova, odgođen je za ljeto sljedeće godine.

- Razgovarali smo s predstavnicima devet gradova i sve je dogovoreno. S preostala tri grada imamo nekih problema. Pa ćemo nastaviti pregovarati. U načelu, organizirat ćemo prvenstvo u 12 gradova, ali ako to ne bude moguće, onda smo spremni to napraviti u deset, devet ili osam.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener