Obavijesti

Sport

Komentari 4

Trojica igrača Varaždina imala prometnu nesreću pet sati prije susreta! Urata svejedno zaigrao

Trojica igrača Varaždina imala prometnu nesreću pet sati prije susreta! Urata svejedno zaigrao
3

Bolje da ne komentiram kako smo primili gol. Imali smo aut, gotovo 120 metara po dijagonali, i to se ne radi. No, Varaždin je bio bolja momčad, kombinatornija i mi se nismo uspjeli nametnuti, kazao je utučeni Zekić

VIDEO

Nogometaši Varaždina golom Tonija Teklića u 89. minuti iz penala pobijedili su Slaven Belupo u susjedskom derbiju. Bila je to treća sreća za Varaždince koji su dva puta ove sezone izgubili od 'farmaceuta'. Oba puta, i u 1. te 10. kolu, bilo je 1-0 za momčad Zorana Zekića.

Sve je mirisalo na to da će Varaždinci i treći susret zaredom odigrati 0-0, no nesmotrenost Arbera Hoxhe koji je srušio Lovru Banovca dovela je do penala i na kraju varaždinske pobjede.

Varaždin kod kuće slavio protiv Slavena i preskočio ga na tablici
Varaždin kod kuće slavio protiv Slavena i preskočio ga na tablici

- Bolje da ne komentiram kako smo primili gol. Imali smo aut, gotovo 120 metara po dijagonali, i to se ne radi. No, Varaždin je bio bolja momčad, kombinatornija i mi se nismo uspjeli nametnuti. Generalno, nakon Pule i Varaždina, u dvije utakmice nismo pucali u okvir gola. Dosta igrača je izvan forme, a mi se moramo resetirati - rekao je Zoran Zekić, trener Slaven Belupa.

Utakmica izme?u Slaven Belupa i Varaždina

Presretan prvom pobjedom u drugom dijelu bio je trener Mario Kovačević.

- Bila je ovo šahovska partija. Znali smo njihove dobre strane i teško smo dolazili do prilika u zadnjoj trećini. No, vjerovali smo u sebe i baš nas je nagradilo - rekao je Mario Kovačević, trener Varaždina.

Neuništivi dinamovac Miura se u 56. godini vraća u Europu
Neuništivi  dinamovac Miura se u 56. godini vraća u Europu

Na vrata se ponovno vratio Oliver Zelenika, nakon dvije odlične predstave Božidara Radoševića.

- Božo je odradio vrhunski dvije utakmice, ali stavili smo Zeleniku jer je on uigraniji s ekipom, odnosno igra više nogom. Znali smo da će nam to koristiti kad nas Slaven bude visoko pritiskao - dodao je Kovačević koji je pohvalio i Teklića.

- Nije ni njemu lako jer sada ga svi bolje čuvaju. Ponovno je pokazao da je klasa i da je miran u ključnim trenucima - rekao je Kovačević.

Utakmica između Slaven Belupa i Varaždina

Pet sati prije utakmice trojica igrača Varaždina Lamine Ba, Urata i Herrera imali su prometnu nesreću. Sva trojica su lakše su ozlijeđena, a Herrera je čak bio i na pregledu u bolnici.

- Svaka čast Urati koji je igrao danas u drugom dijelu.  Sva sreća da je dobro prošlo - rekao je Kovačević čija je momčad sada na 4. mjestu.

Tko je skautirao Benrahoua, nije pitanje za mene. Vidjet ćemo ga, valjda će nam pomoći
Tko je skautirao Benrahoua, nije pitanje za mene. Vidjet ćemo ga,  valjda će nam pomoći

- Kad se sjetim prve utakmice i sad, koliko smo mi napredovali. Vjerujem da će mi u nastavku prvenstva biti samo još bolji - zaključio je Kovačević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani