Obavijesti

Sport

Komentari 0

Zekić: Već su kolege naglasili da u Koprivnici nema ljepote...

Zekić: Već su kolege naglasili da u Koprivnici nema ljepote...

Zabili smo gol, hvala Bogu nakon dugo vremena prvi, iscrpili smo se do kraja. Utakmica je bila podjednaka, ali mislim da smo zaslužili pobjedu, kazao je Zekić

VIDEO

Nije to bila nogometna ljepotica, ali tko o tome previše brine kada konačno osvojite tri boda prvi put nakon 18. veljače. Bila je to mučna i teška utakmica na lošem travnjaku u Koprivnici, ali Osijek je uspio slaviti 1-0 protiv Slaven Belupa golom Ramona Miereza i izaći iz krize koja se posljednjih mjeseci okomila na klub.

Laknulo je i Zoranu Zekiću. Ovo mu je tek šesta pobjeda u 18 utakmica, ali trijumf koji bi mogao donijeti puno pozitivnog u klub nakon teških mjeseci. S ova tri boda zadržali su korak za Lokomotivom u utrci za četvrto mjesto koje vodi u europske kvalifikacije.

Slaven Belupo i Osijek sastali se u 28. kolu SuperSport HNL-a

- Već su i moji kolege naglasili, u Koprivnici nažalost nema neke ljepote u nogometu, može se odigrati na nekakav karakter, na duge lopte, druge lopte. Zabili smo gol, hvala Bogu nakon dugo vremena prvi, iscrpili smo se do kraja. Utakmica je bila podjednaka, ali mislim da smo zaslužili pobjedu. Jasno, u svakoj utakmici je sve veći pritisak na nama trenerima, takav je raspored, takvo je stanje na tablici - rekao je Zoran Zekić nakon utakmice.

Slaven Belupo i Osijek sastali se u 28. kolu SuperSport HNL-a

- Pobjeda je zaslužena. Bolje smo ušli u utakmicu, zabili smo gol na početku i imali smo jednu stopostotnu šansu. Imali smo puno situacija gdje zbog terena nismo odigrali zadnji pas. U drugom poluvremenu smo pali. U pravo vrijeme smo reagirali sa zamjenama, mladi igrači poput Matkovića, Prekodravca, Bukvića i Vrbanca su dobili šansu.  Dosta to nama ide kako ide ove sezone. Dosta smo uveli mladih igrača, dosta tražimo rješenja i za ljeto. Želio bih čestitati Uskrs svima kojima je Osijek drag i da uživaju sa svojim obiteljima - rekao je trener Osijeka.

Njegovi igrači su ove sezone odigrali nekoliko sjajnih utakmica, ali na koncu nisu uspjeli pobijediti. Kao recimo protiv Dinama.

- Uvukao se podsvjesni strah. Kada odigraš fantastičnu utakmicu kao protiv Dinama pa ne pobijediš. Puno puta smo dobili golove u zadnjim minutama. Najbitnija je pobjeda u ovome trenutku jer zaista nam treba.

U sljedećem kolu Osijek gostuje kod Rudeša.

- Nadam se da nitko ne razmišlja o upisivanju bodova unaprijed. Najvjerojatnije igramo na stadionu NK Rudeša, što će im biti dodatni motiv. Oni nisu loša momčad, koliko to rezultat pokazuju. Morat ćemo biti u svakom pogledu na razini, ozbiljnija su i konkretnija momčad na svom terenu - završio je Zekić.

Njemu je laknulo, a njegov kolega Roy Ferenčina upao je u još dublju provaliju. Slaven Belupo ne zna za pobjedu na posljednjih pet utakmica.

Mislim da je odlučila ta mala uspavanost u prvom poluvremenu gdje smo primili gol u 5. minuti kakvog se ne bi smjelo primati. Općenito su oni u prvom poluvremenu imali veću inicijativu i bili bolji. U drugom smo mi imali neku dominaciju i par šansi, napadali smo, tražili gol, jednostavno nismo ga mogli naći, nismo ga znali zabiti. Čestitam Osijeku na pobjedi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše