Obavijesti

Sport

Komentari 52

Zekić vodio susret mobitelom: Sudac, pa daj izjednači kriterij

Zekić vodio susret mobitelom: Sudac, pa daj izjednači kriterij
1

Nismo si smjeli dozvoliti ovaj poraz, ali nadam se da to neće poremetiti odnos u prvenstvu. Ovaj se poraz da nadoknaditi i ostajemo kandidati za prvaka, rekao je Cico Kranjčar

VIDEO

Je li izdržala baterija od mobitela? Ne znam o čemu pričate, iznenađeno je reagirao Zoran Zekić koji je nakon isključenja utakmicu protiv Dinama vodio putem mobitela, iz novinarske lože.

Stalno je trener Osijeka bio na liniji sa sportskim direktorom Alenom Petrovićem kojemu je prenosio svoje zamisli, a ovaj je to prenosio Zekićevim pomoćnicima.

- Isključen sam, a samo sam suca pitao kad će malo izjednačiti kriterij. Nije bilo nikakve ružne riječi ni psovke. Pa Conte je na Euru bacao boce i skakao pa nije bio isključen - rekao je Zekić nakon velike pobjede "bijelo-plavih" u Maksimiru (1-0).

Osječane je sudac Mario Zebec oštetio za čisti penal u drugom poluvremenu. Start Borne Sose nad Gabrijelom Bobanom ocijenio je kao simuliranje gostujućeg napadača.

Trener "modrih" Zlatko Kranjčar nije bio razočaran koliko se moglo očekivati.

- Kako ja uvijek velim "U pobjedi se ne povisi, u porazima se ne ponizi", okrećemo sutra drugu stranicu, a to je priprema za Lyon. Neću se vaditi na reprezentativne obveze. Neki igrači su izgubili treninge koje smo mi imali ovdje, a vjerojatno su neki mislili da će zbog dosadašnjih rezultata lako protiv Osijeka doći do dobrog rezultata. Imali smo posjed i htijenje, ali nismo bili na nivou kao u kvalifikacijama za Ligu prvaka - rekao je Cico i dodao:

- Inače u nogometu, kad pratimo utakmice prije početka europskih natjecanja, čini se da su općenito momčadi u mislima na tim europskim utakmicama. Netko možda u podsvijesti misli da može igrati laganije tako da bude spreman za europske susrete. Nismo si smjeli dozvoliti ovaj poraz, ali nadam se da to neće poremetiti odnos u prvenstvu. Ovaj se poraz da nadoknaditi i ostajemo kandidati za prvaka. Mislim da će ovaj rezultat dati pozitivnu reakciju za iduću utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu