Sport

Komentari 0

Život nakon karijere: Bošković predaje Teoriju glazbe, Hrman vozi kamion, Lisjak suši pršute

Život nakon karijere: Bošković predaje Teoriju glazbe, Hrman vozi kamion, Lisjak suši pršute

UZMI PLUS+ I ČITAJ TOP SADRŽAJ Svakog dana biramo za vas najbolje od najboljeg iz premium sadržaja. Ovo su najčitanije priče...

Svakoga dana na jednome mjestu donosimo vam najčitanije članke iz našeg digitalne PLUS+ ponude. Ovo su priče vodećih novinara 24sata koje ne možete pronaći nigdje drugdje. Pretplati se na PLUS+ i čitaj sadržaj samo za tvoje oči.

Sad sam daleko od nogometa. U Berlinu sam, radim svakodnevni posao, kako biste rekli. Vozim kamion s kranom. Totalno sam se prebacio, nisam imao interes za neki trenerski posao. Okušao sam se, ali jednostavno nije svaki igrač koji završi karijeru za trenera. Tu se ne vidim, rekao je nekadašnji reprezentativac Tomislav Vranjić.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

Kad sam prestajao s nogometom, razmišljao sam što ću. Otac je imao prijevozničku tvrtku, položio sam C kategoriju i započeo voziti. U međuvremenu otac se razbolio i preuzeo sam posao, rekao nam je Danijel Hrman.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

Dižem pršute i tako vježbam. Primjerice, ako dođe tona robe u jednom tiru, ja dignem otprilike tri tone jer svaki taj pršut uzmem tri puta u ruku, stavim ga nasoliti, opet uzmem u ruku i stavim ga da odleži na soljenju, a pri istovarivanju ga također moram dići. Butovi su teški malo manje od 20 kilograma. To primim jednom rukom jer treba leđa čuvati do kraja života, rekao nam je nekadašnji HNL golman Robert Lisjak.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

Mnogi nogometaši nakon igračke karijere krivo ulože zarađeni novac. Mnogi se zalete u ugostiteljstvo, neki ostanu u nogometu kao treneri, no bivši igrač Varteksa, Pomorca, Rijeke, belgijskog Liersea, malteške Birkirkare i kuvajtskog Al Nasra, Goran Mujanović, ušao je u obiteljski posao.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

Da, klavir i glazba su moja velika ljubav. Predajem Teoriju glazbe u srednjoj školi u Dubrovniku. Profesor sam, a naravno da u slobodno vrijeme često sviram klavir. Najviše djela Bacha i Beethovena. Klasična glazba je moja najveća ljubav. Tako se najbolje opuštam. Sviram i gitaru i kontrabas. Volim i Čajkovskog i Mozarta, ali Bach mi je omiljeni, ispričao nam je bivši vaterpolski reprezentativac Miho Bošković.

VIŠE PROČITAJ OVDJE: