Sport

Komentari 11

Žižić se javio iz bolnice: Vraćam se ubrzo. Hvala vam na podršci

Žižić se javio iz bolnice: Vraćam se ubrzo. Hvala vam na podršci

Prve slike iz Tel Aviva bile su uznemirujuće, ali ozljeda nije ostavila teže posljedice po hrvatskog centra i dobro se oporavlja. Tomu u prilog ide i objava na društvenim mrežama

Hrvatski košarkaš Ante Žižić (25) probudio se u bolnici u Tel Avivu nakon teškog pada na utakmici njegova Maccabija protiv Hapoela iz Haife. Iako je isprva izgledalo jako ružno, dobro se oporavlja.

POGLEDAJTE VIDEO

"Hvala vam svima na porukama. Sad sam bolje i ubrzo se vraćam", napisao je Ante na Instagramu uz fotografiju s bolesničke postelje.

Video ozljede je uznemirujućeg sadržaja. Možete ga pogledati OVDJE.

Žižiću su dali kisik i uspavali ga dok su ga odvodili iz dvorane, a sve je to gledala zaručnica koja je otišla u bolnicu posjetiti ga sa suigračem Draganom Benderom.

- Svi ste vidjeli što se dogodilo, u bolnici je, u dobrim rukama i nadamo se da nije ništa ozbiljno - kazao je glasnogovornik Maccabija.

CT glave je uredan, a prvo što je pitao liječnike kad je došao k svijesti bilo je kako je utakmica završila. U utorak bi ga mogli otpustiti iz bolnice.

Prostora za odgodu, naime, nije bilo jer već u srijedu počinje doigravanje, a Maccabi, koji je izgubio od Hapoela nakon produžetka 123-114, u četvrtfinalu će igrati s istim protivnikom.