Obavijesti

Sport

Komentari 67

Zoki: Nismo pričali o cijeni, ali Felix Magath nije nimalo jeftin

Zoki: Nismo pričali o cijeni, ali Felix Magath nije nimalo jeftin
1

Ne znam koliko su mu Rusi nudili, ali znam da nije jeftin. Mi s Magathom još nismo razgovarali o konkretnim brojkama, ali da ima cijenu, ima, rekao je Zoran Mamić...

VIDEO

Nešto prije 13 sati u klupske prostorije Dinama ušetao je Zdravko Mamić. Nekoliko minuta poslije stigao je brat Zoran s Robertom Kovačom. Pomoćnik i brat hrvatskog izbornika Nike Kovača u Bayernu je 2005. s Felixom Magathom osvojio Bundesligu.

 A Magath je glavna tema u Maksimiru. Stoga Mamići "opipavaju" Magatha kroz bivše igrače, skupljaju informacije...

- Magath želi doći! Njegov dolazak u Eindhoven, gdje je gledao PSV-Dinamo, dokazuje njegovu želju. Nisam s njim nikad surađivao, ali je Magath često dolazio u Zagreb na utakmice, gledao naše igrače. Pogotovo u prvom mandatu u Wolsfburgu (2007.-2009.) - rekao je Zoran Mamić.

Magath je na utakmici u Eindhovenu uočio dvije bitne stvari. Dinamo nije momčad i igraju bez emocija. Nema želje. Dođe li u Zagreb, jao si ga igračima.... No nije jeftin. Dinamov imenjak iz Moskve navodno mu je nudio tri milijuna eura na godinu! Nijemac je, kažu, odbio, uz obrazloženje: 'Za taj novac bih ostao u Njemačkoj!'.

- Ne znam koliko su mu Rusi nudili, ali znam da nije jeftin. Mi s Magathom još nismo razgovarali o konkretnim brojkama, ali da ima cijenu, ima - kaže Zoki Mamić.

Vahid Halilhodžić, s milijun eura na godinu, bio je najskuplji trener u Mamićevom mandatu. No ni on nije uspio prezimiti u Europi. Zdravko Mamić potpuno je izgubio povjerenje u hrvatske trenere, tvrdi da nemaju pojma, te se okrenuo strancima. No jesu li oni jamstvo proljeća u Europi?

- Magath je jedan od najvećih i najboljih svjetskih stručnjaka, Bundesligu je osvajao kao igrač i kao trener, no nije garancija za sjajnu europsku sezonu, kao što to ne bi mogao garantirati ni netko drugi - zaključio je Zoran Mamić.

<<<Na klupi Dinama? Kad Magath govori, i Mandžo stoji mirno>>>

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu