Obavijesti

Sport

Komentari 19

Zoran Vulić uoči derbija: Gdje god se igra Hajduk je favorit

Zoran Vulić uoči derbija: Gdje god se igra Hajduk je favorit
1

Za nas bi remi bio pozitivan rezultat, najvažnije je ne izgubiti. Hajduk je samo dva boda iza nas i ne smijemo biti bahati i govoriti da smo mi favoriti, kaže trener Splita

VIDEO

Petnaestak minuta kasnila je konferencija za medije RNK Split, Zoran Vulić dodatno je uoči gradskoga derbija uvježbavao prekide. Kako dati gol, ali i kako ga ne primiti, jer na megdan gradskom rivalu će bez čak petorice standardnih igrača obrane.

- Ne volim plakati, koga nema bez njega se može i mora. Zadnja crta obrane nam je nova i to nam je sigurno otežavajuća okolnost, no imamo mi dovoljno momaka koji mogu odgovoriti zahtjevima - kazao je Vulić, koji je svjestan što ga čeka sutra navečer.

- Igramo kući, iako igrati protiv Hajduka na Parku mladeži i nije kao da igraš kući, jer i oni ovdje imaju svojih navijača. Što da kažem kad većina mojih poznanika, zapravo svi, navijaju za Hajduk, a i ja sam navijač Hajduka od malog prsta do zadnje dlake na glavi. No ja sam profesionalac, tako ću se i postaviti, a nakon utakmice ću opet biti navijač Hajduka.

Pila naopako ili ne, ali za Vulića je Hajduk favorit, a on bi bio zadovoljan bodom.

- Hajduk je uvijek Hajduk, možemo mi pričati što god hoćemo. Ma gdje da se igra Hajduk je favorit. Oni imaju kvalitetu, ali imamo je i mi i nećemo se prepasti utakmice. Za nas bi remi bio pozitivan rezultat, najvažnije je ne izgubiti. Hajduk je samo dva boda iza nas i ne smijemo biti bahati i govoriti da smo mi favoriti. Za mene je najvažnije da svi koji dođu na utakmicu guštaju, da navijači cijelu utakmicu budu na nogama, pogotovo da ne bude nekih nesportskih ponašanja.

Jedan od iskusnijih u redovima Splita Dražen Jelić smatra kako je na strani njegove momčadi iskustvo i bolji trener.

- Želimo pobjedu, ali Hajduk je sada nakon poraza kući najopasniji i učinit će sve da nas pobijedi. Ovo je specifična utakmica, gradski derbi, s jedne strane mladost, s druge iskustvo. Bit će to pravi derbi. Ne mogu ništa prognozirati, pogotovo ne protiv Hajduka - kaže Jelić koji u prvi plan ističe novog trenera Zorana Vulića.

- Trener nam je dosta pomogao u psihološkoj pripremi. Prije Rijeke je rekao da ćemo dati tri gola i dali smo ih. Nadam se da će se njegove riječi obistiniti i ovoga puta, no neću vam otkriti što je najavio - znakovito se nasmijao centarfor Splita.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići