Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
12 komentara

Štrlek: Izbornik i direktor zvali su me nakon Eura da se vratim

'Uvijek sam govorio da je moja odluka neigranja za reprezentaciju bila trenutna. Sada sam spreman pomoći', rekao je za 24sata Manuel Štrlek. 'Kaubojima' se vraća jedan od najboljih igrača u povijesti!

firo: 23.01.2019, Handball: World Cup World Cup Main Round France - Croatia, Croatia
Foto: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL
12 komentara

Nema nikakve senzacionalne vijesti i posipanja pepelom, javio nam je Manuel Štrlek (31) o situaciji s vjerojatnim povratkom u hrvatsku rukometnu reprezentaciju.

 

- Nakon prvenstva su me zvali izbornik i direktor reprezentacije te pitali želim li ponovno igrati u reprezentaciji. Kako sam uvijek govorio da je moja odluka neigranja za reprezentaciju bila trenutna i da mi je trebao predah. Odgovorio sam da sam sada spreman pomoći! - pojasnio nam je sjajni hrvatski rukometaš. 

VRAĆA SE MANUEL? Červar: Da, Štrleka ću pozvati! Čim prođe proceduru u Savezu

Men's Handball -  Egypt v Croatia - 2017 Men's World Championship Second Round Eighth Finals | Autor: JEAN-PAUL PELISSIER Foto: JEAN-PAUL PELISSIER

- Dopis je poslan jer su mi rekli da je donesena odluka na skupštini Saveza da sve mora biti službeno - kaže Manuel. 

Iako je Zoran Gobac govorio kako nema povratka Štrleka u reprezentaciju, čini se kako izbornik Lino Červar i direktor Igor Vori smatraju da Manuel nije počinio grijeh izbivanjem s Eura na kojemu su 'kauboji' osvojili srebrnu medalju. Uostalom da ljutnje nema pokazale su i njegove poruke na društvenim mrežama gdje je Manuel pokazao da prati i bodri svoje suigrače. 

POSLAO IM PISMO Štrlek se posuo pepelom i moli za povratak: Hoću opet u repku

Foto: DPA/PIXSELL, Instagram

Javnost je također od prvoga trenutka bila uz hrvatsko krilo i nadala se da će do povratka među 'kauboje' i smirivanja tenzija doći. Evo, dočekali smo i taj trenutak.

 

Naši partneri pišu
Message