Obavijesti

Sport

Komentari 35

Zvučno pojačanje: Mate Bilić potpisao ugovor sa Splitom

Zvučno pojačanje: Mate Bilić potpisao ugovor sa Splitom
1

Nakon više od deset godina provedenih u inozemstvu, većinom u Španjolskoj, napadač Mate Bilić danas je potpisao za Split. Bio je na meti Dinama i Hajduka

VIDEO

Da Slaven Žužul misli ozbiljno ugroziti vrh prvenstvene ljestvice u narednoj sezoni najbolje potvrđuje angažman bivšeg hrvatskog reprezentativca Mate Bilića. 

Sinoć kasno definirani su svi detalji i Bilić je danas stavio potpis na dvogodišnji ugovor s RNK Splitom te je tako postao njegovo najveće i najzvučnije ovogodišnje pojačanje. 'Crveni' iz Parka mladeži imaju od ranije posloženu momčad, no najveći problemi mučili su ih u vršku napada, a povratnik u hrvatski nogomet Mate Bilić trebao biti garancija bolje efikasnosti.

- Njegovim dolaskom porasle su ambicije. Ne treba previše riječi trošiti na Matu, uz Križanca on je najveće igračko ime koje je stiglo u naš klub. Očekujemo još bolji Split, od njega očekujemo puno golova, liderstvo, karakter... Kad ovako veliki igrači dolaze u male klubove, onda je to draž, znak da se klub diže - rekao je predsjednik kluba Slaven Žužul, koji se nakon toga fotografirao s novim pojačanjem dodavši:

- Ovo je slika za naslov prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

O mogućim novim dolascima ili odlascima Žužul nije htio previše otkriti.

- Vrata su otvorena, ali nećemo prodavati na brzinu. Kod nas nema nikakvog pritiska

Stasiti Omišanin, koji je karijeru započeo u Hajduku, već više od deset godina igra u inozemstvu, uglavnom u Španjolskoj. Već neko vrijeme špekulira se o njegovom povratku kući, prošle sezone u igri su bili Dinamo i Hajduk, a na koncu je baš poput svog sumještanina Ivice Križanca izabrao RNK Split.

- S predsjednikom sam se dogovorio za deset minuta, čim je došao u Španjolsku bilo mi je jasno da je riječ o ozbiljnom poslu. Split je u ovom trenutku u rastu, imamo dobru momčad, ambicije su bitne, nastojat ćemo biti u vrhu, bolji nego ove sezone. Liga 10 je pomak prema naprijed.  Uvijek sam motiviran, prošle sezone sam odigrao 32 utakmice, zabio 11 golova - prve su riječi Bilića po povratku u Split, iako ovoga puta u crvenom, a ne bijelom dresu.

- S Hajdukom nisam bio u kontaktu, Split je pokazao želju da me dovede i to je učinio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida