Obavijesti

Što učiniti kada je naša jetra u potpunosti ugrožena?

Što učiniti kada je naša jetra u potpunosti ugrožena?
2

Naša jetra postane preopterećena i gubi svoju regeneracijsku sposobnost koja utječe na to, da nakon zime završimo s kojim kilogramom viška. Pročitajte kako se u zimsko vrijeme, prirodnim putem, riješite viška kilograma.

Vaša jetra je ugrožena!

U zimsko vrijeme skloni smo jesti više slatke i masne hrane te popiti više alkohola nego obično. U hladnijim vremenima, manje se krećemo u prirodi i time gubimo dragocjeno vrijeme za vježbanje našeg organizma i topljenje masnoća. Naša jetra postane preopterećena i gubi svoju regeneracijsku sposobnost koja utječe na to, da nakon zime završimo s kojim kilogramom viška

Dva prirodna sastojka u pomoć!

Upoznajte dva prirodna sastojka koja su nam na dohvat ruke u našem okruženju, a premalo ih koristimo u svakodnevnoj prehrani. 

SOJA

Soja sadrži sojine fosfolipide, masnoće, koje su sastavni dio membrana u tijelu. Ako ih imamo premalo, membrane ne djeluju pravilno i jetra postepeno gubi svoju regenerativnu funkciju.

Sojini fosfolipidi pomažu pri regeneraciji stanica, a zdrave stanice:

• brže razgrađuju masnoće

• sprječavaju taloženje novih

• sojini fosfolipidi utječu na sastav žuči i sprječavaju nastanak kamenca.

ARTIČOKA

Ekstrakt artičoke je izuzetno bogat cijaninima, koji su snažan antioksidans. U našem tijelu štite stanice od oksidativnog stresa i slobodnih radikala.

Ekstrakt artičoke pomaže kod zaštite stanica u tijelu:

 štiti jetrene stanice

• pospješuje regeneraciju

• u kombinaciji s vitaminom E učinkovitije štiti stanice pred oksidativnim stresom.

Istopite masne naslage oko struka

Sojini izoflavoni i artičoka veoma su rijetko na našem jelovniku, pa ih je prehrani najbolje dodavati u obliku dodataka tj. kapsula koje omogućavaju da naša jetra dobije dovoljnu količinu ovih hranjivih tvari, kako bi mogla započeti regeneracijski ciklus. 

I vašoj jetri se zimi usporava funkcija zbog preopterećenja, pa time nije više sposobna da istom brzinom topi masnoće. Uz smanjenu tjelovježbu potrebno je pronaći način, da se pomogne jetri u obavljanju njezine osnovne funkcije u organizmu.

Zaštitite se prirodom!

Na Hrvatskom tržištu pronaći ćete nekoliko proizvoda za regeneraciju jetre. U Sensilabu su spojili ekstrakt lista artičoke i sojine fosfolipide s vitaminom E. S kapsulama Hepafar očuvati ćete zdravlje jetre i ojačati otpornost svojeg organizma, spriječiti taloženje masnih naslaga i izgubiti masne naslage u području struka.

Sensilabov Hepafar je trenutnou akciji -50% >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije