Obavijesti

STREAMO! – Centralno mjesto zabave, surfaj na TV-u!

STREAMO! – Centralno mjesto zabave, surfaj na TV-u!
6

Svjetski trendovi nezaustavljivo guraju SmartTV uređaje u prvi plan, te se predviđa da će upravo slijedeća 2013. godina biti godina prave ekspanzije takvih TV uređaja.

Svjetski trendovi nezaustavljivo guraju SmartTV uređaje u prvi plan, te se predviđa da će upravo slijedeća 2013. Godina biti godina prave ekspanzije takvih TV uređaja ili uređaja sličnih njima, koji će polako početi istiskivati sa tržišta klasične TV uređaje. Ideja o multifunkcionalnom TV uređaju kao središtu zabave je dapače prihvatljiva i iznimno dobra, no što je sa visokom cijenom takvog uređaja?

Upravo radi visokih cijena, ali i radi korisnika koji su već uložili svoja financijska sredstva u novije LCD televizore, tvrtka Infoprogres d.o.o. je odlučila na našem tržištu ponuditi uređaj koji pretvara LCD TV uređaj u pravi SmartTV uređaj. 

Sa mogućnostima koje inače nudi nekoliko uređaja, Streamo! uređaji mogu putem LCD TV uređaja, zamijeniti DVD player, muzičku liniju, netbook uređaje pa čak i HTPC računala, te sve funkcionalnosti tih uređaja ponuditi korisniku na ekranu njegovog LCD TV uređaja. 

Uređaji su bazirani na operativnom sustavu Android verzije 4.0. poznatije kao Ice Cream Sandwich, a planirana je i biti će omogućena nadogradnja na noviju verziju Android OS-a kada isti bude dostupan. Brz procesor, dovoljna količina radne memorije i mogućnost priključivanja dodatnih proširenja, Streamo! uređajima daju mnogo mogućnosti i omogućuju korisniku da prilagodi uređaj svojim potrebama. 

Neke od funkcija koje Streamo! uređaji nude su : reproduciranje multimedijalnih sadržaja, videa, glazbe i slika, sa vanjskog diska ili putem online servisa, podršku za društvene mreže, Skype i VoIP telefoniranje, e-mail klijent, popularne igre, pregledavanje e-knjiga i još mnoge druge. Zahvaljujući tome što je baziran na Android OS-u, Streamo! uređaj nudi svojem korisniku veliki izbor među preko 100 000 aplikacija koje se mogu preuzeti sa Google Play servisa, gdje će svaki korisnik zasigurno pronaći ono što ga zanima. 

Uređaj također osim spajanja na lokalnu mrežu omogućuje i spajanje putem WiFi mreže, a ujedno omogućuje i dijeljenje veze sa ostalim uređajima tako da u principu obnaša funkciju pristupne točke. Spajanjem vanjskog diska, memorijske kartice ili USB Flash diska, moći ćete na svom TV uređaju reproducirati glazbene zapise, pregledavati slike ili gledati omiljene serije i filmove. 

Upravljanje uređajem je moguće putem najjednostavnijeg optičkog miša za PC računala koji se može spajati putem USB sučelja ili bežično, što će pojednostaviti korištenje i korisniku pružiti komfor korištenja uređaja iz naslonjača.Napredniji korisnici koji od uređaja žele izvući maksimum, mogu kupiti i dodatnu Streamo! bežičnu tipkovnicu, koja osim što je malih dimenzija, ima raspored tipaka kao klasična računalna tipkovnica, a ujedno u sebi ima funkciju bežičnog miša, te je time olakšan unos teksta, kretanje po izborniku i upravljanje uređajem.

Pristup najpoznatijim online multimedijalnim ili društvenim servisima poput Facebook ili Youtube servisa, će sigurno razveseliti i najviše zanimati one mlađe, a i one koji se tako osjećaju, dok će mogućnost igranja raznih igara razveseliti sve koji uživaju u tome. Također je putem Streamo! uređaja moguće pristupiti i gledati TV servise dostupne putem interneta kao što su MaxTV2Go, Iskon TV, oyo.hr i mnogi drugi. 

Zahvaljujući ovim navedenim mogućnostima, ali i činjenici da svaki korisnik može uređaj prilagoditi sebi, osim što će Streamo! pretvoriti Vaš LCD TV u SmartTV, zasigurno će postati i centralno mjesto zabave za cijelu obitelj. 

Pogledajte video s mogućnostima uređaja.

Više informacija o samim uređajima, dodacima za njih i kako ih kupiti, možete pronaći na internet stranicama:

Info progres d.o.o.
prodaja@streamo.com.hr
Tel. Zagreb: 385 1 641 8920, Tel. Pula: 385 52 637 000, Fax: 385 1 641 8929

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao