Obavijesti

Svijet na tanjuru - put oko svijeta za samo 70,00 kuna!

Svijet na tanjuru - put oko svijeta za samo 70,00 kuna!
2

Jeste li spremni za put oko svijeta? Putovnicu i kovčege ostavite kod kuće, sve što vam treba je avanturistički duh!

Dobra vibra vam ponovo donosi uzbudljivu gastro priču! Pročešljali smo grad u potrazi za najboljim restoranima internacionalnih kuhinja. Isprobajte indijski Thali, proljetne rolade, baklavu, belgijske waffle, nizozemske palačinke, talijansku tjesteninu i još mnoštvo specijaliteta koji će vaše nepce odvesti na egzotično putovanje! Odvažite se na isprobavanje novih okusa najzanimljivijih svjetskih kuhinja!

U restoranima Il Secondo, Bazaar, Fellini, Asia II, Maharadja, Delizie Libanesi, Panda, Stari Fijaker i La Boca čekaju vas meniji koji uključuju glavno jelo, desert i čašu vina za samo 70,00 kn po osobi. Uz restorane, za vas smo pripremili i posebne popuste u internacionalnim zalogajnicama gdje možete isprobati slatke i slane delicije. Svratite u La Maison des Waffles, Dizzies, Lokmu i Koykan i pogledajte što vam nude.

Kako to na Dobroj vibri obično biva, osim gastro ponude čeka vas još sadržaja! Pozivamo vas da postanete naš Putnik oko svijeta! Posjetite najmanje 4 restorana i skupljajte naljepnice. Lijepite ih na kartice koje ćete dobiti u restoranu. Vlasnik kartice sa 4 naljepnice postaje naš Putnik oko svijeta i osvaja popust na početne tečajeve u školi stranih jezika Sputnik. Najsretniji Putnici dobivaju priliku osvojiti neku od glavnih nagrada – besplatni tečaj stranog jezika po želji i poznate kuharice iz knjižare Algoritam!

Započnite jesen obogaćeni novim iskustvima i znanjima i prepustite se Dobroj vibri!


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje