Tradicionalne blagdanske arome ponudite pripremljene na nešto drugačiji način i tako omogućite gostima da dožive Božić u vašem domu uz nenadmašne okuse
Ove zime ugrijte se uz kuhano vino, kuhani džin ili fini vrući punč. Dok kuhate vino možete i eksperimentirati sa začinima pa dodati narezanu naranču, cimet, zvjezdasti anis, med...
Ovaj punč očarava aromama, super začinima i toplim sjajem dobrog vina. Glavna razlika između Glögg i kuhanog vina je u sastojcima. Glögg sadrži puno više začina
Osim što je 24. prosinca Badnjak, slavimo dan božićnog punča. Nakon što ste ispekli sve kolače i pojeli bakalar, stisnite se na neko toplo mjesto i popijte punč umjesto kuhanog vina, zaslužili ste
Kako zamišljate zimsku idilu? Vjerujemo da će se u svaki zamisliv scenarij uklopiti jedan od popularnih adventskih napitaka koje vam donosimo u nastavku. Opustite se, vrijeme je za vaših pet minuta
Želite ove blagdane pripremiti nešto novo? Dosta vam je klasičnih šampanjaca i vina? Isprobajte jedan ili više recepata za punč. Ovo klasično piće ima niz verzija, a jedna će vam se sigurno svidjet
Kada se vani temperatura približava nuli, vrijeme je da se osim odjećom utoplimo i toplim napitcima. Za to su uvijek idealan izbor kuhano vino, punč ili već svima omiljeno alkoholno piće - džin
Jednostava punč s voćnim sorbetom odličan je izbor za rođendansko slavlje vaših klinaca, ili za obiteljsko druženje. Donosimo osnovni recept koji možete prilagoditi okusima
U početku su temelj punča bili rakija ili vino, ali 1655. godine to se promijenilo, glavnu ulogu dobio je rum s Jamajke. Danas postoji nebrojeno recepata, od alkoholnih do bezalkoholnih
Iskoristi svoj Oranž