Ako ste se zasitili teških obroka i željeli biste nešto novo i lagano za pojesti, onda je ovaj tart stvoren za vas. Iskoristite vrhunac sezone rajčica za jelo koje je fino toplo i hladno
Ako ste se zasitili teških obroka i željeli biste nešto novo i lagano za pojest, onda je ovaj domaći tart stvoren za vas. Iskoristite vrhunac sezone rajčica za jelo koje je fino toplo i hladno
Pita od bijele čokolade, hrskavog krokanta, lješnjaka i cimeta je predivni način kako "podmazati" hladno tijelo i nahraniti dušu. Brza i jednostavna priprema obećava često ponavljanje...
Za pripremu pite potrebno je tek 45 minuta, a poslužiti je možete kao glavno jelo ili je možete ‘gricnuti’ uz kavu ili čaj kao međuobrok. Možete je peći tijekom cijele godine...
Gljive su pogodne za izradu raznolikih jela jer se odlično slažu i s povrćem i s mesom. Izvrsne su u rižotima, omletima, palačinkama, umacima i juhama, možete ih pohati i puniti
Radi se o receptu za vrlo zdrav i ukusan kolač u koji se ne stavlja ni šećer, niti brašno, a nema ni jaja. Jednostavno ga je napraviti, a poseban okus daje mu tamna čokolada
Vani je trenutno milijun stupnjeva što znači da je savršeno vrijeme za pečenje kolača. No, ukoliko se zasitite lubenica i dinja, mojito-a i salata, evo recepta za obožavatelje čokolade.
Ovaj jednostavni kolač možete raditi u duguljastom kalupu, okruglom za tortu ili plitkom za tart, no bez obzira na oblik uvijek će dominirati njegov fantastični okus
Male pite s ukusnim nadjevom ne propuštaju se. Naučite kako ih dobro pripremiti uz nadjev od maslaca s kikirikijem i čvrstim jogurtom te preljevom od čokolade
Prhko tijesto, pekan orasi i čokolada najbolji su prijatelji - savršeno se slažu i nikad vas neće iznevjeriti kao kombinacija. Pecite ih u velikim ili u više malih kalupa
Ovom vrlo finom kolaču rijetki mogu odoljeti. Nije kompliciran za pripremu, nema puno sastojaka, a toliko je ukusan da ćete se teško zaustaviti samo na jednom komadu
Ako vam se jede mali, slatki zalogajčić, a koji će vas brzo napuniti osjećajem zadovoljstva - ovo je pravi recept. Radi se tartu koji je vrlo zasitan i ne može ga se puno pojesti
Rijetki su oni koji mogu odoljeti ovoj prefinoj poslastici kojoj su glavni sastojci mliječna i crna čokolada, keksi te pulpa od marakuje. Ukusna je i lijepo izgleda
Jednostavno i tanko izvaljano tijesto podloga je za nevjerojatno maštovitu igru koja počinje onog trenutka kad razmišljate želite li danas pojesti slani ili slatki tart
Tako slasno, a tako jednostavno je napraviti mini čokoladne tartove uz detaljnu proceduru vrhunskog kuhara Gordona Ramsaya. Pogledajte video
Njihova prednost je brzina pripreme i bogatstvo okusa koja proizlazi iz kombinacije povrća i mesa. Donosimo recepte za tart s brokulom, špinatom, inćunima...
Ljeto s Podravkom: Salata s kikirikijem odlično se slaže s odrescima s roštilja, a Sunčana fantazija za ručak donosi ukusne zalogaje bogate ljetnim povrćem
U svečanom izdanju: Od lisnatog tijesta brzo i lako prave se slasne rolice i školjkice, a za blagdane u njega možete zamotati i raskošanu govedinu Wellington
U iščekivanju posljednje bitke Harry Pottera i "Onog koji mora ostati neimenovan" mirisi čarolije zavladat će kuhinjama, a u pripremi mogu pomoći i oni najmlađi