Piletina je meso koje nema izražen okus pa ju je moguće pripremiti s nizom začina i priloga. Isprobajte ovaj recept koji uključuje i timijan, limun i parmezan
Jednostavan komad mesa, poput purećih prsa, lako je pretvoriti u ukusan i mirisan zalogaj ako mu dodate začine. Roladu je lako iskoristiti i drugi dan, samo uz drugi prilog
Većina začina je kratkog vijeka, ali postoje načini pomoću kojih ćete moći puno dulje sigurno koristiti za pripremu jela. Razlikuje se način na koji se održavaju tvrdi i mekani začini
Menta smanjuje neugodne simptome alergije na pelud, ružmarin je odličan izvor vitamina C, a timijan olakšava liječenje bronhitisa. možemo ih dodati jelima ili skuhati kao čaj
Posadite li mentu nećete požaliti jer pomaže kod suzbijanja upala i infekcija. Ima diuretičko djelovanje i ubrzava metabolizam pa je odličan izbor i kod skidanja viška kilograma
Korijen đumbira je odličan lijek kod svih vrsta mučnine i povraćanja. Također, može ublažiti želučane probleme kod crijevne viroze, a preporučuje se i kod gripe
Zelena vrtlarica Andreja Čoh na vrhu zgrade u Zagrebu već 10 godina sadi vrt. Ako već želite posaditi svoj vrt, prva stvar koju možete uzgojiti je - salata, savjetovala je
Iskoristi svoj Oranž