Obavijesti

Tech

Kupi PlayStation 4 konzolu i ostvari 10% popusta na igre

Kupi PlayStation 4 konzolu i ostvari 10% popusta na igre
2

Još uvijek nemaš PlayStation 4? Kupi ga na Mondu i ostvari 10% popusta na sve PS4 igre i Dualshock kontroler.

Na Mondu naručite PlayStation 4 konzolu po cijeni od 3.299,00 kn. Uz svaku kupljenu PS4 konzolu, Mondo daruje 10% popusta na sve PS4 igre i Sony Dualshock 4 controller. Akcija traje do 4. travnja.

Iskoristite mogućnost plaćanja American Express i Diners karticama do 12 rata bez kamata i naknada.

PlayStation 4 objedinjuje bogat i sugestivan doživljaj igre s moćnom grafikom i brzinom. Igra postaje još dinamičnija i maksimalno personalizirana uz mogućnost integriranja s društvenim mrežama i pametnim uređajima. U kombinaciji s PlayStation®Networkom i tehnologijom oblaka (Cloud), PS4 pruža opsežan sustav koji omogućava igranje kad god, gdje god i kako god poželite. 

 Zajedničko iskustvo igre

Po prvi put igrači svoje epske trijumfe mogu podijeliti jednim pritiskom tipke. Dovoljno je pritisnuti „share“ na kontroleru, pretražiti zadnjih nekoliko minuta igre, označiti i vratiti se u igru – video će se uploadati dok vi nastavljate igrati. Slike i videozapise podlijelite s prijateljima na Facebooku i ostalim društvenim mrežama. Po prvi puta iskusite „stvarnu“ igru u svom domu jer PS4 omogućava igranje pred "publikom". Igrači svoju igru mogu emitirati u realnom vremenu putem usluga internetskog streaminga kao što je Ustream. Dok igra traje, promatrači je mogu komentirati, a "zapne" li igrač na teškoj razini, prijatelji mu mogu pomoći na posve nove načine. Primjerice, mogu mu dati napitke za iscjeljivanje ili posebna oružja kad mu zatrebaju. 

Nastavak igre na drugim uređajima

PS4 podržava igru na drugim uređajima, uključujući PlayStation®Vita (PS Vita), pametne telefone i tablet računala kako bi igrači mogli igrati bez obzira gdje su. Nova aplikacija PlayStation®App omogućit će iPhone i iPad uređajima te Android pametnim telefonima i tabletima da postanu drugi zasloni.

Trenutna igra

PS4 drastično skraćuje vrijeme odgode između igrača i njihovih sadržaja. Posjeduje "mod zaustavljanja" koji održava nisku potrošnju energije sustava dok vi i dalje igrate. Na sustavu PS4 dovoljno je ponovno pritisnuti tipku za uključenje i odmah nastavljate igru točno tamo gdje ste stali. Osim toga, uz igru je moguće pokretati razne aplikacije, uključujući i internetski preglednik. PS4 također omogućava preuzimanje ili ažuriranje igara u pozadini te čak i u pripravnom stanju. 

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dva hita stigla na tržište: Vozili smo novi VW Passat i Tiguan
HRVATSKA PREMIJERA

Dva hita stigla na tržište: Vozili smo novi VW Passat i Tiguan

Novi Volkswagen Passat i Volkswagen Tiguan stigli su na hrvatsko tržište, a mi smo ih već imali priliku voziti

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...