Obavijesti

Tech

Komentari 0

Galaxy AI mogućnosti stižu na puno više telefona uz One UI 6.1

Galaxy AI mogućnosti stižu na puno više telefona uz One UI 6.1

Novo ažuriranje za Samsungove telefone će rješenja s umjetnom inteligencijom donijeti i na S23 seriju uređaja te na Flip i Fold 5 telefone i S23 FE. Za neke morate imati aktiviran Samsung račun i neki traže online vezu

VIDEO

Samsung je najavio širenje dostupnosti Galaxy AI značajki na starije modele Galaxy uređaja kroz novo One UI 6.1 ažuriranje koje će biti dostupno za Galaxy S23 seriju uređaja, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 i Tab S9, počevši od kraja ožujka.

- Naš cilj s Galaxy AI nije samo biti predvodnik nove ere mobilne umjetne inteligencije, već i unaprijediti korisničko iskustvo, čineći umjetnu inteligenciju pristupačnijom - rekao je TM Roh, predsjednik i voditelj Mobile eXperience odjela u Samsung Electronics.

Pogledajte što sve donosi novi Samsung Galaxy S24: AI mijenja kako pričate, fotkate i 'guglate'
Pogledajte što sve donosi novi Samsung Galaxy S24:  AI mijenja kako pričate, fotkate i 'guglate'

- Ovo je samo početak za Galaxy AI, s obzirom na to da planiramo omogućiti ovo iskustvo za više od 100 milijuna Galaxy korisnika do 2024. godine, i nastaviti osmišljavati nove načine iskorištavanja neograničenih mogućnosti mobilne umjetne inteligencije - dodao je.


 

Lakša komunikacija za turiste

Sada će još više Galaxy korisnika moći koristiti prednosti Galaxy AI značajki koje omogućavaju poboljšanu komunikaciju na podržanim modelima uređaja. Značajke uključuju mogućnost prilagodbe tona poruke i prevođenje poruka na 13 različitih jezika pomoću značajke Chat Assist.

Korisnici Galaxy uređaja mogu doživjeti interakcije uživo pomoću značajke Live Translate koja pruža glasovne i tekstualne prijevode za telefonske pozive. Korištenjem značajke Interpreter korisnici također mogu sudjelovati u razgovorima s lokalnim stanovništvom tijekom putovanja, zahvaljujući podijeljenom zaslonu koji prikazuje tekst prijevoda, tijekom razgovora uživo.

Pokretanje videa...

Samsung s24 04:18


 

Olakšava rad i pretraživanje

Šira integracija Galaxy AI značajki u podržanim modelima Galaxy ekosustava također omogućava i nove razine učinkovitosti, osobito kroz  značajku Circle to Search s Googleom koja nudi jednostavno pretraživanje zaokruživanjem elemenata prikazanih na zaslonu.

Svakodnevne organizacijske značajke, poput Note Assist, omogućavaju korisnicima kreiranje formata, generiranje sažetaka i prevođenje bilješki, dok Browsing Assist omogućava ljudima da uštede vrijeme sažimanjem dužih tekstova. Transcript Assist također lako može napraviti transkript snimki sastanaka i generirati sažetke i prijevode.

Isprobali smo Galaxy S24 Ultra: Inteligentni korak naprijed
Isprobali smo Galaxy S24 Ultra: Inteligentni korak naprijed

Nestvarne fotografije

Najnovije Galaxy ažuriranje donosi niz Galaxy AI alata, a pomoću Generative Edit značajke, uređaji podržani umjetnom inteligencijom mogu lako promijeniti veličinu fotografije te premjestiti ili poravnati objekte koji se na njoj nalaze, kako bi stvorili savršenu snimku. Korisnici također mogu brže i jednostavnije doraditi bilo koju snimku pomoću Edit Suggestion. Instant Slow-mo može generirati dodatne kadrove za usporene videozapise kako bi zabilježio sve trenutke pune akcije.

Prilagođavanje Galaxy uređaja postaje lakše uz AI-generirane pozadine, omogućavajući uređajima koji podržavaju umjetnu inteligenciju da potiču kreativnost korisnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Svakih 28 sekundi izrade Honor mobitel i nikad ne staju. Zavirili smo u pogon budućnosti
STOTINE MILIJUNA ZA RAZVOJ

VIDEO Svakih 28 sekundi izrade Honor mobitel i nikad ne staju. Zavirili smo u pogon budućnosti

Honor je uložio 200 milijuna dolara u razvojni centar u Shenzhenu, a mi smo bili prvi mediji koji su ga posjetili. Ovdje rade na telefonima koji stižu za dvije ili tri godine, a posjetili smo i tvornicu u kojoj su sami razvili robote za izradu uređaja

Elon Musk u posjetu Kini zbog pregovora o uvođenju softvera za autonomnu vožnju
NENAJAVLJENI POSJET

Elon Musk u posjetu Kini zbog pregovora o uvođenju softvera za autonomnu vožnju

Direktor Tesle Elon Musk u nedjelju je doputovao u nenajavljeni posjet Pekingu gdje bi se trebao sastati s visokim dužnosnicima i s njima razgovarati o uvođenju softvera za autonomnu vožnju (FSD) i o dozvoli za prijenos podataka u inozemstvo
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin