Tech

Komentari 1

Maksimalna besramnost: Najveće GTA kopije ikada

Maksimalna besramnost: Najveće GTA kopije ikada

Je li neoriginalnost garancija loše igre? Prosudite sami...

GTA V odnedavno je komercijalno najuspješniji zabavni proizvod svih vremena, a popularnost te igre i njenih prethodnica također je glavni razlog zašto je Grand Theft Auto serijal jedna od omiljenih meta studija u potrazi za brzom zaradom putem klonova.

Gaming zajednica Lvl8. danas je popisala one najočitije kopije Rockstarovih GTA igara svih vremena, na koncu odabravši njih osam koje su najbesramnije kopirale Rockstarovu open-world formulu. Pogledajte njihove izbore u nastavku:

U partnerstvu s organizatorima gaming natjecanja iz tvrtke UVI Play, Lvl8. ovoga ljeta održava prvo Esports Prvenstvo Hrvatske. Poslije višetjednog perioda besplatnih prijava, sada je red da igrači diljem države predstavljaju svoje škole i fakultete u Fortnite, League of Legends i FIFA 19 turnirima. Poslije više online rundi, najbolji od najboljih sudjelovat će u velikoj završnici koja će se najesen održati u prostorijama udruge Stablo znanja u zagrebačkom Studentskom centru.

Što se Rockstarovog serijala tiče, dugoočekivani GTA 6 i dalje se čini daleko od naših konzola i sve je neizvjesnije hoće li se uopće pojaviti na ovoj generaciji gaming hardvera, što je nešto što su i mediji i publika već godinama smatrali sigurnim, barem donedavno.