Tech

Komentari 23

Najveći hit ove jeseni? Novi Call of Duty napokon je stigao

Najveći hit ove jeseni? Novi Call of Duty napokon je stigao

Nova Call of Duty igra napokon je ovdje, a njene prve recenzije podjednako su pozitivne koliko i - oprezne. Mnogi će CoD recenzirati u fazama, kako će se igra razvijati tijekom sljedeće godine

Nakon podrobne bete, nemalog broja promjena i još više kontroverzi, Call of Duty: Modern Warfare napokon je ovdje, tako da ga od danas možete kupiti i igrati na PC-u, PlayStationu 4 i Xbox One konzoli.

Prve recenzije nisu loše, tako da igra trenutačno uživa prosječnu ocjenu od čak 80% na MetaCriticovom agregatoru. Naravno, gaming mediji još su davnih dana naučili svoju lekciju, tako da nemali broj njih sada planira recenzirati CoD: Modern Warfare u fazama, ovisno o tome kako se igra bude mijenjala u nadolazećim mjesecima.

Glavni razlog ove promjene leži u činjenici da će se novi FPS gotovo sigurno znatno promijeniti kroz sljedećih godinu dana, a Activision već nekoliko nastavaka zaredom uspješno osigurava pozitivne recenzije prije opterećivanja CoD igara s povećim brojem agresivno promoviranih mikrotransakcija.

Hoće li američka tvrtka smisliti kakav novi način da suptilno nastavi poboljšavati svoje margine profita ostaje za vidjeti, no što se igrača tiče, izgleda kako će Modern Warfare biti jedna od najpopularnijih igara ove jeseni, pogotovo kada se za koji tjedan nađe na neizbježnom blagdanskom popustu.