Obavijesti

Tech

Komentari 487

Nije kasno i nije šala: Najbolji korisnici portala idu na odmor!

Nije kasno i nije šala: Najbolji korisnici portala idu na odmor!
5

Sve što trebate učiniti je biti čim više aktivni na 24sata.hr. Nakon što se logirate na portal, čitajte vijesti, komentirajte, ocjenjujte druge komentare i šaljite ispravke

VIDEO

Još uvijek nije kasno da se uključite u borbu za nagrade na Zoni24! Iako je prvih nekoliko korisnika stvorilo prednost, na njima je da ju zadrže. A kako bodovi vrijede 30 dana, uvijek imate šanse da ih dostignete.

Sve što trebate učiniti je biti čim više aktivni na 24sata.hr. Nakon što se logirate na portal, čitajte vijesti, komentirajte, ocjenjujte druge komentare i šaljite ispravke članaka (naravno, ako uočite stvarnu grešku, za pogrešne ispravke gubite bodove). Sve te akcije mogu vam donijeti velik broj bodova tokom dana, što vam u konačnici donosi napredak na ljestvici. No budite oprezni da te iste bodove ne gubite. Najlošije ocijenjeni komentar na članku, opomene i banovi, sve to može vas unazaditi i umanjiti vam šanse da budete na dobitnoj poziciji.

Do kraja ove runde ostalo je još deset dana, tako da imate dovoljno vremena da se uključite i konkurirate za nagrade. Podsjećamo, najboljih pet korisnika na kraju rujna osvojit će dvodnevno putovanje u odmorišta u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH. Nagrade je osigurao je Megabon, naš partner u Zoni24. Više detalja o mjestima na kojima vas vodimo možete pronaći na linkovima.

1. Hotel Ribno, Bled (Slovenija)

Korisnik s najviše bodova posjetit će hotel koji se nalazi u idiličnom gorenjskom seocetu. Smješten uz rub smrekine šume, predstavlja idealno mjesto za bijeg od užurbane svakodnevice. Dobra je polazišna točka za nordijsko hodanje i biciklističke ture, pecanje i ostale sportove.

2. Hotel Park, Dobrna (Slovenija)

Ljekovita voda, odlična gastronomija i plemenita kapljica tri su glavna aduta ovog hotela iz 1875. godine. U blizini se nalaze pješačke staze i sportski park. Unutarnji i vanjski bazeni dovoljan su razlog da se tijekom svog odmora maksimalno opustite.

3. Hotel Opatija, Opatija (Hrvatska)

Okružen idiličnim parkom, hotel je samo nekoliko minuta hoda udaljen od poznatog šetališta cara Franje Josipa. Restoran nudi vrhunske međunarodne i lokalne specijalitete, uz koje ide i bogata vinska ponuda. Wellness i pogled na more upotpunjuju ponudu ove destinacije.

4. Stara vodenica, Klanjec (Hrvatska)

Iako je riječ o malom obiteljskom hotelu, nudi bogat sadržaj. Veliki bazen, dječje igralište, ZOO i stari mlin samo su dio njegove ponude. Hotel nudi isključivo domaću zagorsku hranu i stekao je laskavi naziv Toscane u Hrvatskom zagorju.

5. Hotel Hollywood, Sarajevo (BiH)

U neposrednoj blizini rijeke Bosne smješten je hotel koji će se pobrinuti da se osjećate kao zvijezda. Wellness centar, unutarnji bazen, sauna, staze za kuglanje te luskuzno uređene sobe garantiraju vam odličan odmor u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Dobitnici će nagrade moći iskoristiti do 29. prosinca. Ako netko neće biti u mogućnosti u navedenom razdoblju realizirati putovanje, moći će ga prenijeti na drugu osobu. 24sata i Megabon osiguravaju smještaj, dok će put dobitnici sami morati organizirati.

Ako niste među najaktivnijim korisnicima na portalu, to ne znači da ne mislimo na vas. Pripremili smo i nagrade za korisnike na nižim pozicijama, pa će oni od 100. do 104. mjesta osvojiti mjesečnu pretplatu na digitalnu verziju tiskanog izdanja 24sata, dok će oni od 200. do 204. mjesta dobiti digitalnu verziju tjednika Express.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 487
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Hrvat u Australiji za 24sata: 'Za nastup Baby Lasagne u Malmöu probudit ćemo se u tri ujutro!'
LUDI ZA EUROSONGOM

Hrvat u Australiji za 24sata: 'Za nastup Baby Lasagne u Malmöu probudit ćemo se u tri ujutro!'

Jordan, Michael i Hrvat s australskim državljanstvom Antony veliki su fanovi Eurosonga i prate ovo natjecanje već 20-ak godina. Baby Lasagna im je hit, a zbog njegovog nastupa, ali i drugih, ustat će u 3 ujutro!