Obavijesti

Tech

Komentari 8

Novi gaf: Podaci tisuće FIFA igrača procurili na internetu

Novi gaf: Podaci tisuće FIFA  igrača procurili na internetu
1

FIFA 20 tek je izašla, a njen kreator EA Sports već se našao pod povećalom javnosti zbog novog lapsusa

VIDEO

Podaci tisuće profesionalnih FIFA igrača, što onih aktivnih na eSportskoj sceni, što streamera, procurili su na internetu.

Ova masovna povreda privatnosti dogodila se kao rezultat sigurnosnih propusta stranice za registracije za FIFA 20 Global Series, službenu globalnu ligu novoizašle igre koja služi i kao kvalifikacijski turnir za FIFA 20 svjetsko prvenstvo koje će se održati sljedeće godine.

Pogledajte kome je FIFA 20 vrijedna pune cijene:

Brojni igrači koji su se prijavili na natjecanje sada javljaju kako su po registraciji počeli dobivati podatke za prijavu na stranice EA Sportsa; problema ne bi bilo da su te informacije bile njihove. Umjesto toga, vidno pokvareni sustav prijava krenuo je raspačavati tuđe detalje profila, uključujući email adrese i rođendane, odnosno identificirajuće podatke, javljaju pojedinci zahvaćeni ovim nesvakidašnjim lapsusom.

Tako npr profesionalni brazilski FIFA igrač Bruno javlja kako je zaprimio osobne podatke Joeyja Calabra, američkog rivala koji trenutačno brani boje Ajaxove eSportske momčadi.

Iz EA Sportsa za sada su samo poručili kako istražuju "potencijalne probleme" s prijavama, a iako to nije službeno potvrđeno, očito je kako su registracije u međuvremenu obustavljene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno