Tech

Komentari 43

Rimac 'povukao ručnu': 'Carić je u pravu. I ja bih bio skeptičan'

Rimac 'povukao ručnu': 'Carić je u pravu. I ja bih bio skeptičan'

Da sam ja na njegovom mjestu bih bio isto tako skeptičan i sarkastičan. Možda bih bio nešto pristojniji ali to je stvar osobnog stila, poručio je Mate Rimac

Dan nakon što je poduzetnik Lucijan Carić objavio kako bi se kladio u 10 tisuća eura kako Mate Rimac i njegova tvrtka Rimac automobili neće izgraditi mrežu robotaksija u Zagrebu o svemu se oglasio i sam Mate Rimac.

Rimac je na svom Facebooku napisao da se slaže s Carićem, a njegov status prenosimo u cijelosti.

''Dan nakon svih napada i rantova (i meni je već muka od moje face po medijima i fejsu, mogu mislit kako je vama), kad razmislim, Lucijan Carić je u pravu. I uopće nisam sarkastičan. Da sam ja na njegovom mjestu bih bio isto tako skeptičan i sarkastičan. Možda bih bio nešto pristojniji ali to je stvar osobnog stila.

Takve reakcije su rezultat toga što nismo mogli pokazati projekt na način kako smo mislili i kada smo htjeli - sa svim detaljima i backgroundom, nego je objavljen bez našeg znanja. Uz naravno generalno nepovjerenje prema meni/firmi (opradvano i neopravdano). Ali dobro, nije bitno, na nama je da dokažemo da možemo isporučiti ono na čemu radimo (koliko god nemoguće zvučalo). Isto tako kroz idućih par mjeseci, mi moramo dokazati da C_Two može sve ono što tvrdimo da može, da je homologiran, da ga svjetski relevantni novinari ocjene i da prvi kupci dobiju isporučen auto.

P.S. Stvarno nemamo nikakve loše namjere, nikad nismo imali a efekt za državu/društvo bi trebao biti ogroman net-positive - iz svake perspektive. Dopustite nam da pokažemo projekt Robotaxija kako treba - još ne želimo iz raznih razloga. Siguran sam da će mnogi biti oduševljeni i da ćemo moći odgovoriti na 90+% pitanja.

Hvala!''