Tech

Komentari 57

Rimac preko Fejsa traži pomoć oko širenja, u komentarima mu ponudili i Sisačku željezaru

Rimac preko Fejsa traži pomoć oko širenja, u komentarima mu ponudili i Sisačku željezaru

Tražimo gotov objekt u koji se možemo useliti unutar par mjeseci. *Ne zanima* nas zemljište. *Ne zanima* nas lokacija van Zagrebačke Županije. Molim da se ne javljate sa takvim stvarima, napisao je

Mate Rimac, vlasnik i osnivač tvrtke Rimac Automobili, na svom Facebook profilu objavio je kako traži prostor za širenje. U objavi je napisao kako obavezno mora biti u blizini Zagreba i u pristojnom stanju. 

-  Tražimo gotov objekt u koji se možemo useliti unutar par mjeseci. *Ne zanima* nas zemljište. *Ne zanima* nas lokacija van Zagrebačke županije. Molim da se ne javljate sa takvim stvarima - napisao je.

Rimac se našalio s kontaktom na koji se mogu javiti vlasnici prostora, 'Molim da se ozbiljni jave na moj mail: mate@(ostalo možete pogditi) i marko.milecki@...'.

Samo tri sata nakon objave, Rimac je skupio već 90 komentara. Neki od njih predložili su da se useli u prostor bivše Željezare u Sisku.

-  Prostor bivše željezare Sisak je pregolem. Uskoro će i rafinerija bit slobodna. Sretno stari - piše u komentarima. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

U Hrvatskoj je jako teško pronaći industrijske hale. Radimo na dugoročnom rješenju za nas (izgradnja Campusa od 100.000+ m2) ali nam do tada treba prostor za širenje. Gledamo razne opcije ali nismo još našli ono što nam odgovara.

Tražimo objekt u pristojnom stanju sa 15.000 - 30.000 m2 prostora u blizini Zagreba (Zagrebačka Županija).

Tražimo gotov objekt u koji se možemo useliti unutar par mjeseci. *Ne zanima* nas zemljište. *Ne zanima* nas lokacija van Zagrebačke Županije. Molim da se ne javljate sa takvim stvarima.

Vjerojatno smo već prošli sve opcije i znam da su male šanse da postoji nešto za što ne znamo - no ipak se nadam da smo nešto previdjeli.

Molim da se ozbiljni jave na moj mail: mate@(ostalo možete pogoditi) i marko.milecki@...

Da, jedva čekam da napravimo više taj Campus jer je ovaj stalni tetris sa prostorima užasna distrakcija i izvor neefikasnosti, ali na žalost, neke stvari u RH traju beskonačno.