Obavijesti

Tech

Komentari 0

U finalu 9. sezone A1 Adria lige igrači se bore za 200.000 kuna

U finalu 9. sezone A1 Adria lige igrači se bore za 200.000 kuna

Već u srijedu saznat ćemo tko su najbolji regionalni Brawl Stars igrači. I ove godine pobjednici će braniti boje A1 Adria Lige na Clash of Leagues, međunarodnom natjecanju u Brawl Starsu u Salzburgu krajem lipnja

VIDEO

Profesionalni esport igrači ovog vikenda borit će se za ukupni nagradni fond od 200.000 kuna u finalu devete sezone A1 Adria League natjecanja koji će se streamati iz Osijeka u skopu Reboot Online Games Weeka. 

Već u srijedu saznat ćemo tko su najbolji regionalni Brawl Stars igrači.

I ove godine pobjednici će braniti boje A1 Adria Lige na Clash of Leagues, međunarodnom natjecanju u Brawl Starsu u Salzburgu krajem lipnja. Pobjednike finalnih mečeva u preostale dvije video igre, FIFA 22 i Counter Strike: Global Offensiveu, dobit ćemo 17., odnosno 19. lipnja.

Kao i prethodne dvije godine obilježene pandemijskim uvjetima, ljubitelji A1 Adria League pratit će razvoj napete situacije u igraćim arenama na digitalnim kanalima Trovo, Twitch, YouTube i Facebook, na kojima će se streamati sraz najjačih gejmerskih titana.

Dodatna motivacija igračima na putu do vrha svakako je i nagradni fond od čak 200.000 kuna namijenjen ovogodišnjim pobjednicima A1 Hrvatska gejming natjecanja, a svi će se boriti na brzoj optičkoj i 5G mreži.

Igrači se u novoj sezoni A1 Adria lige bore za 200.000 kuna, u fokusu će biti odgovorno igranje
Igrači se u novoj sezoni A1 Adria lige bore za 200.000 kuna, u fokusu će biti odgovorno igranje

- Uz brojne prednosti, igrači su izloženi i opasnostima u online svijetu. Zato smo kvalifikacije za devetu sezonu A1 Adria Lige otvorili s panel raspravom na temu odgovornog gejmanja. Sigurnost na internetu primarna je tema svih aktivnosti koje A1 Hrvatska pokreće kao regionalni lider u svijetu esporta pa tako ni sama A1 Adria League nije iznimka - istaknula je Iva Ančić, rukovoditeljica odjela za brend i marketinške komunikacije u A1 Hrvatska.

Iz A1 Hrvatska ujedno podsjećaju kako je i ravnopravnost spolova na mreži također u fokusu njihovih aktivnosti. Naime, isticanjem primjera uspješnih žena u esportu i tehnološkoj industriji, žele potaknuti djevojke na školovanje i razvoj karijera u tom svijetu te ujedno i doprinijeti rušenju stereotipa o tehnologiji kao primarno muškom sektoru interesa i karijernog razvoja.

Također, kao i svake godine do sad, A1 Hrvatska brine i o onima kojima je pomoć najpotrebnija. U sklopu finala devete sezone, A1 Adria League je u suradnji s Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu pokrenula humanitarnu akciju za nabavu uređaja koji će pomoći slijepom jedanaestogodišnjem dječaku Luki da neometano prati redovnu nastavu i koristi uređaje poput računala ili mobilnih telefona. Ako i sami želite sudjelovati u ovoj akciji, više informacija o načinima provedbe uplate možete pronaći na mrežnoj stranici Centra za nestalu i zlostavljanu djecu.

Melkior Bašić i Zsa Zsa otkrili svoja iskustva u online svijetu
Melkior Bašić i Zsa Zsa otkrili svoja iskustva u online svijetu

Dodatna vijest za sve fanove dobro poznatog gejmera PVT Molea jest da će upravo on uživo komentirati finalni online sukob igre FIFA22 i to iz pop-up studija u Osijeku. Naime, završnice lige su istovremeno s osječkim Pannonian Challengeom, pa će A1 Hrvatska ove godine  zaljubljenicima u ekstremne sportove omogućiti posjetu putujuće gejming postaje A1 Adria League za gejmerske doživljaje iz prve ruke. Na raspolaganju su im mobilni telefoni, Playstation konzole i računala s nekim od najpopularnijih svjetskih igara koje mogu isprobati uz praćenje natjecanja ekstremnih sportaša u kategorijama inline, skate, BMX i romobil. Jedanaestogodišnja partnerska suradnja A1 Hrvatska i organizatora Pannonian Challenga, tako će u lipnju 2022. dobiti još jednu nadogradnju za najbolje iskustvo zabave.

Oni koji ipak neće biti u mogućnosti posjetiti Osijek, sve događaje mogu pratiti online, a na A1 Hrvatska You Tube kanalu mogu pronaći i podcast sadržaje A1 #GamingEdu i A1 #GOAT. Serijali nastali u suradnji s gejmerima i drugim stručnjacima namijenjeni su početnicima koji se žele educirati o gejming svijetu, ali i onim naprednim koji žele biti u korak s posljednjim gejming novostima ili trikovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno