Obavijesti

Tech

Komentari 2

Xiaomi u Hrvatskoj predstavio Redmi Note 11, telefon od kojeg imaju velika očekivanja

Xiaomi u Hrvatskoj predstavio Redmi Note 11, telefon od kojeg imaju velika očekivanja
4

Telefoni dijele sličan dizajnerski potpis, s plosnatim rubovima, a Redmi Note 11,koji je najjeftiniji od tri modela, dolazi i s YouTube Premiumom na dva mjeseca. Xiaomi je dosad prodao 240 milijuna telefona iz ove serije

VIDEO

Xiaomi je globalno prodao više od 240 milijuna telefona iz Redmi Note serije, njihovog uređaja srednjeg ranga koji je već godinama poznat po odličnom omjeru specifikacija i cijene, a najnoviji Redmi Note 11 je nakon globalnog predstavljanja, od danas i u Hrvatskoj.

Na naše tržište stižu Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro i Redmi Note 11, dok model 11 S neće biti tu. 

Telefoni dijele sličan dizajnerski potpis, s plosnatim rubovima (kao iPhone), ali imaju i niz jakih aduta kojima želi ugrabiti što veći udio srednje klase, od moćne kamere, ekrana do brzog punjenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tako Redmi Note 11 Pro 5G i Redmi Note 11 Pro dolaze s primarnim senzorima od 108 MP, a pogled na specifikacije na dnu otkriva kako se određene karakteristike prenose na barem dva modela u seriji.

Novi izgled i brzi punjač: Stigao je Xiaomi Redmi Note 11 u četiri verzije, a ovo su sve razlike
Novi izgled i brzi punjač: Stigao je Xiaomi Redmi Note 11  u četiri verzije, a ovo su sve razlike

Retmi Note 11 Pro 5G je najsnažniji model i najatraktivniji. Dolazi s odličnim AMOLED ekranom od 6,67 inča sa 120 Hz osvježenjem. Njega pogoni Snapdragon 695 procesor s 5G podrškom. 

Ima bateriju od 5000 mAh s podrškom za punjenje od 67W. Kao što smo spomenuli, glavnu kameru od 108 mpx prati 8 mpx širokokutni senzor i 2 mpx makro kamera. Prednja kamera od 16 mpx nalazi se pri vrhu ekrana. Jedini je od ove četvorke koji nema i četvrtu stražnju kameru, a radi se o 2 mpx dubinskom sezoru. 

Redmi Note 11 Pro nema 5G podršku, a druga razlika je i procesor MediaTek Helio G96 koji se prenosi na Redmi Note 11S. Sve ostale specifikacije su praktično jednake, pa i podrška za brzo punjenje. Nedostatak 5G-a i nije toliki minus i ovo bi mnogima mogao biti prvi odabir.

Isprobali smo Xiaomi 11 Lite 5G: Lite je po imenu, ali puno toga je posudio iz 'teške' kategorije
Isprobali smo Xiaomi 11 Lite 5G: Lite je po imenu, ali puno toga je  posudio iz 'teške' kategorije

Redmi Note 11 je dobio Snapdragon 680 procesor, a on ima i slabiju kameru, od 50 megapiksela, dok su ostali senzori isti. Slabija mu je i prednja kamera - od 13 megapiksela, ali i nešto manju memoriju. 

24sata

Xiaomi najviše očito očekuje od modela Redmi Note 11 koji u prvom tjednu prodaje ima posebno sniženu cijenu, pa je tako Note 11 (4/64 GB) dostupan za 1399 kn, a model 4/128 GB za 1499 kuna. Kasnije će biti skuplji za 300 kuna.

Što se ostalih uređaja tiče:

Redmi Note 11 Pro 5G stoji 2699 kuna (6/128 GB)
Redmi Note 11 Pro stoji 2299 kuna (6/128 GB)

Kupci Redmi Note 11 telefona dobit će i dva mjeseca YouTube Premiuma, ali i besplatnu zamjenu stakla u prvih šest mjeseci.

Uz njih, Xiaomi je na hrvatskom tržištu najavio i novi pročišćivać zraka Smart Pruifier 4 te novu seriju Robot Vacuum Mop 2. robotskih usisavača.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje