Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Za one kojima Fortnite nikako ne leži: Top battle royale igre!

Život poslije Fortnitea definitivno postoji, čak i ako ste i dalje zainteresirani za battle royale žanr općenito.

Foto: Arctic Invitational
4 komentara

Battle royale žanr bez sumnje je obilježio zadnjih nekoliko godina, i to uvelike zahvaljujući PUBG-u i njime inspiriranom Fortniteu koji su klonirani već bezbroj puta na svim danas relevantnim platformama.

To ne znači kako je originalnost u battle royale sferi nepostojeća; ako vam treba stanka od ovakvog tipa igara ili vam Fortnite i PUBG jednostavno nikada nisu sjeli, u nastavku donosimo osam skroz drugačijih adaptacija ovog koncepta odgovornog za toliko svjetskih uspješnica.

Top 8 najoriginalnijih battle royale igara:

Za one koji još igraju Fortnite, LoL i(li) FIFA-u 19, od ove subote pa sve do kraja ljeta moći ćete vidjeti neka nova lica na domaćoj sceni koja će se natjecati za pobjedu na Esports prvenstvu Hrvatske. Radi se o novoj gaming inicijativi posvećenoj promicanju odgovornog igranja videoigara, ali i populariziranju koncepta gaminga kao ozbiljnog sporta i profesije velikog ekonomskog potencijala za raznorazna zanimanja.

Zahvaljujući proširenoj podršci glavnih partnera natjecanja, Trikoderu, Dorini i Shake&Takeu, svi sudionici Esports prvenstva Hrvatske u potpunosti su oslobođeni plaćanja bilo kakvih kotizacija.

Pogledajte i najbolje besplatne battle royale igre za PC:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message