Obavijesti

U nedjelju na Jarunu završnica 'Narodnog roštilja uz PIK'

U nedjelju na Jarunu završnica 'Narodnog roštilja uz PIK'
5

'Narodni roštilj uz PIK' ove će nedjelje na Jarunu doživjeti svoju veliku završnicu . Pobjednici osvajaju 20 kg mesa, 100 l piva i automobil! Gdje toga još ima?!

Organizatori ove roštiljade, Narodni radio, 24sata i PIK Vrbovec pobrinuli su se da brojnim gostima ponude odličan provod uz najbolju domaću glazbu, odličnu hranu i iznad svega vrhunsku atmosferu.

Roštilj je postao i omiljeno okupljalište lica iz domaćeg i javnog života. Posjetili su ga Doris Pinčić, Nives Čanović, Željko Bebek, Denis Dumančić, Luka Bulić, Đani Stipaničev, Gustafi i brojni drugi. U druženju koje počinje u 12:00 sati, a traje sve do kasnih večernjih sati okupljeni oko roštilja, izvanredno se osjećaju baš svi!

Dobrim dijelom za to je zaslužan i domaćin Davor Dretar Drele koji se svaki puta pobrine da se osim zbog odlične hrane, svi drže za trbuh i od smijeha!

Velika završnica Narodnog roštilja donijet će konačno i ime pobjednika u natjecanju za najbolji roštilj. 'Uvijek gladni, uvijek žedni' iz Vinkovaca, jedina potpuno ženska ekipa 'Garavuše' iz Osijeka, 'Smiljevac' iz Zadra te 'Veseli bažuleki' koji su pobjedu odnijeli na prvoj roštiljadi u Zagrebu te 'Veseli Istrijani' ekipe su koje će se boriti za titulu najboljeg.

Regionalni pobjednici najavljuju kako na završnicu u Zagreb stižu u pratnji autobusa punih navijača tako da će jarunska roštiljada biti pravi sraz zelene i plave Hrvatske. Predsjednik 'gastro suda' majstor kuhar Branko Ognjenović predviđa tijesnu borbu u kojoj će presuditi nijanse. 'Veseli Istrijani', pobjednici pulske roštiljade za sada su u maloj prednosti jer su za svoj roštilj osvojili čak 145 od 150 mogućih bodova, više od svih ostalih. Istrijani se unatoč tome ne bi trebali opustiti jer će svaka ekipa dobiti i poseban izazov u kojem će također trebati pokazati umijeće. Detalji su zasada tajna, a ishod vrlo neizvjestan!

Za pobjedu se itekako vrijedi boriti, jer osim laskave titule najboljih roštilj majstora, pobjednička ekipa osvaja i vrijedne nagrade sponzora. Majstori za meso iz PIK Vrbovca pripremili su poklon bonove. Valuta je naravno meso, a pobjednički tima osvojit će čak 20 kilograma delicija po vlastitom izboru. Posebno primamljivo zvuči i nevjerojatnih 100 litara piva koju poklanja Karlovačka pivovara. Sudionici ovog kulinarskog natjecanja borit će se i za lijepu Škodu Rapid, službeno vozilo roštiljade, koju će, svaki od članova pobjedničke ekipe, moći voziti čitavih tjedan dana.

Za lijepu uspomenu i dugo sjećanje na slavnu pobjedu, Pevec pobjednicima daruje, a što drugo nego, roštilj!  Kotanyi će naravno pobjedu začiniti svojim začinima. Tu su još Clarum, Zvijezda i vina Belje koji svakakog pobjednike neće pustiti kući praznih ruku.

Narodni radio pobrinuo se i da slavlje ne prođe bez tamburaša pa će posjetitelje 'Narodnog roštilja uz PIK' s pozornice zabavljati tamburaški sastav Gazde.

Brojne glazbene zvijezde i ovog puta su potvrdile svoj dolazak pa svakako ne bi trebalo propustiti posljednji ovogodišnji Narodni roštilj uz PIK.

Za sve koji se još dvoume, za motivaciju tu su i video prilozi s proteklih roštiljada ili roštilj kviz koji vam može omogućiti VIP tretman!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao