Obavijesti

Upoznajte bezalkoholno pivo koje ruši predrasude

Upoznajte bezalkoholno pivo koje ruši predrasude
3

Karlovačko 0,0% Maxx napravljeno je od vrhunskih sastojaka, a jedinstven spoj pšeničnog i ječmenog slada daje mu svježinu i odličan gorko-sladak okus.

Na tržištu piva pojavilo se izvrsno bezalkoholno pivo Karlovačko 0,0% Maxx. Napravljeno je od vrhunskih sastojaka, a jedinstven spoj pšeničnog i ječmenog slada daje mu svježinu i odličan gorko-sladak okus.

Iz Karlovačke pivovare poručuju da ovim pivom žele srušiti predrasude koje se, nažalost, vežu uz bezalkoholno pivo te pokazati da i bezalkoholno pivo može imati sjajan okus. Karlovačko 0,0% Maxx stvoreno je na drugačiji način od ostalih bezalkoholnih piva, a zbog 0% alkohola u njemu se može uživati bez ograničenja – u bilo kojem trenutku dana i u bilo kojoj prilici.

Karakterističan gorko-sladak okus Karlovačko 0,0% Maxx piva ne pruža samo osvježenje, već je idealan i za sljubljivanje s hranom. Inspiraciju za ukusne i zanimljive recepte pronađite u uskršnjoj kuharici poznatog chefa i gurmana Ante Udovičića iz koje za današnji ručak predlažemo pileće zabatke pirjane u pivu i senfu dijon.

Pileći zabatci pirjani u pivu i senfu dijon

Potrebne namirnice za 4 osobe:

8 pilećih zabataka s kožicom
1 teglica senfa dijon sa sjemenkama gorušice
0,5 l piva Karlovačko 0,0% Maxx
0,3 l pilećeg temeljca
0,1 l vrhnja za kuhanje 36%
2 češnja češnjaka
maslinovo ulje
sol, papar
1 svežanj peršina

Priprema:

U posudi zagrijati maslinovo ulje i na njemu popržiti pileće zabatke posoljene na strani kože do zlatne boje. Okrenuti ih i podliti pivom te ukuhavati dok se tekućina ne reducira do pola kako bi meso upilo aromu piva. Zatim dodati 2 žlice dijona i podliti pilećim temeljcem. Pustiti na laganoj vatri da se umak reducira te pred kraj legirati vrhnjem za kuhanje, začiniti solju i paprom te posuti sitno sjeckanim svježim peršinom. Tako pripremljenu aromatičnu piletinu poslužiti uz povrće glazirano na maslacu i pržene krumpiriće.

Kuharicu „7 pivskih recepata za Uskrs“ možete preuzeti na linku

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena