Obavijesti

Vatrena zabava u Termama Tuhelj 28.06!

Vatrena zabava u Termama Tuhelj 28.06!
4

Ljeto je započelo i vrijeme je za rashlađenje. Ukoliko ste željni zabave i kupanja dođite na New Yorker Fresh Island Party u Termama Tuhelj!

Vatreno ljeto započinje Celebritiy nogometnim turnirom powered by Fotosofija 24.06., nastavlja se  velikim pool party-em 28.06. te live koncertima, radionicama u suradnji s muzejima Hrvatskog zagorja, nastupima STAND up komičara, dramskim nastupima te bogatom animacijom za djecu i odrasle. Tuheljska ljetna pozornica bit će glavno mjesto događanja ovoga ljeta!

Škola je završila, brige su iza nas, sunce nam je konačno tu…i spremni smo za VATRENU ZABAVU na Vodenom planetu. Započnimo je CELEBRITY NOGOMETNIM TURNIROM gdje će poznate osobe odmjeriti snage u najvažnijoj sporednoj stvari a svijetu, nogometu i to 24.06. Nastavit ćemo već 28.06. kada pripremite svoje kupaće kostime, kreme za sunčanje, nakosite šilterice te rezervirajte mjesto na prvom pravom ljetnom party kupanju u ritmu NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVALA na Vodenom planetu Terma Tuhelj.

Nakon velike europske party turneje u kojoj je ekipa NEW YORKER FRESH ISLAND-a posjetila metropole London, Munich, Berlin, Beč, Zurich, Bern, Ljubljanu, Beograd i Zagreb te promovirala treće izdanje ovog jedinstvenog festivala, na red je i došao ugođajem sličan ambijent festivalu, Vodeni planet Terma Tuhelj. Na jedan dan, subotu 28. lipnja od 15h vodeni planet Termi Tuhelj zamijenit će plažu Zrće, a za zarazne plesne hitove dok se uz hladni koktel osvježavate u bazenu pobrinut će se najveća DJ imena hrvatske hip hop scene DJ PHAT PHILLIE i DJ BIZZO BODEGA. Da sve bude u duhu festivalske plaže Zrće, pobrinut će se internacionalni gost DJ PHOX koji samo za ovu priliku u Terme Tuhelj dolazi ravno iz Las Vegasa. Ulaz u vodeni planet Termi Tuhelj biti će standardnih 70kn.

Nakon velikog pool party-a slijede subotnje radionice s Muzejima Hrvatskog zagorja, nastupi DJ-a, Zagorska rivijera by Zagorski list, animacija za djecu, zumba festival, mađioničari, nastupi live bendova…a amfiteatar hotel Well**** bit će glavno mjesto večernjih događanja gdje će goste zabavljati stand up komičari te nastupi dramski sekcija!

Očekuje Vas vatrena zabava!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa