Video

Komentari 28

Ava Karabatić pitala Šebalja: Budi moj vozač na Pantovčaku

Ava Karabatić pitala Šebalja: Budi moj vozač na Pantovčaku

Ava Karabatić je u petnaest minuta vožnje sa Šebaljem uspjela ispričati sve što joj je bilo na umu, ali zato Šebalj nije mogao doći do riječi. Na kraju se se složili da bi zajedno mogli raditi

Čeeekaj, ja sam voditelj, ja sad pričam. Čekaj, stani! Stano da te pitam. Stani. Čekaj da dođem do riječi. Čekaj, ponavljao je Juraj Šebalj u automobilu dok se vozio s Avom Karabatić. Kandidatkinja za predsjednicu toliko se uživjela u svoju priču da joj ni drift nije zasmetao, baš kao ni Šebaljeve molbe i pokušaji da dođe do riječi.

POGLEDAJTE VIDEO:

U epizodi Zvijezde vrište rally vozač ugostio je "multimedijalnu" zvijezdu, odnosno pjevačicu, spisateljicu, glumicu, odvjetnicu i po novom, potencijalnu predsjednicu - Avu Karabatić. 

- Ja sam vam pobjednica Survivora. Meni da bude slabo? Slabo mi može biti samo do muškaraca - rekla je Ava Katici, koja joj je prije vožnje dala par korisnih savjeta. 

Ava je jedva dočekala svojih pet minuta te je otkrila je još jednu svoju profesionalnost.

- Ava je bivša sportašica i naravno model. Bavila sam se plivanjem. Normalno. Splićanka sam. Na Bačvicama sam napravila svoje prve korake. No, jako sam ljuta što mi se u posljednje vrijeme ne događa ljubavni adrenalin - požalila se Šebalju, a on je odlučio da je vrijeme za pjesmu. Ava ga je počastila s 'Nije u šoldima sve' i sa svojom pjesmom 'Tri puta na dan'. 

Raspričala se i o svom predizbornom programu i zaključila kako bi željela da Šebalj bude njezin vozač ako postane predsjednica te da će mu dati dobru plaću. 

- Ti i ja dolazimo u ful driftu na Pantovčak - rekao joj je Šebalj. 

POGLEDAJTE EPIZODU ZENZACIJE:

Je li uspjela pojesti mandarine u vožnji te kako se Šebalj osjećao nakon avanture s Avom, pogledajte na YouTube kanalu 24sata.